Társkereső rejtvény

Kedves olvasók! A hónap rejtvénye bizony megkövetel némi fejtörést, de megéri, mert roppant szórakoztató. Ha megvan a válasz, ne habozzatok, röppentsetek egy baglyot Trixinek a megfejtéssel, hogy év végén nektek is legyen esélyetek az Edictum fantasztikus nyereményeire! És íme a feladvány:

A Bagolykő híres Casanovája, Yarista Palarn egy napon úgy döntött, barátnő után néz. Le is ment a Rellon klubhelyiségébe, ahol éppen hat lány üldögélt. Mindegyiküket megszemlélte, és a következő dolgokat vette figyelembe: A hajuk hosszát, a hajuk színét, a szemük színét, valamint hogy volt-e rajtuk szemüveg, vagy sem. Mivel Yar igen finnyás, mindegyik lányon csak egyvalami tetszett neki a felsorolt szempontok szerint. Az alábbiakban leírom, hogyan is nézett ki a hat lány, a ti feladatotok pedig az, hogy ez alapján kitaláljátok, milyen Yar ideálja, vagyis milyen álmai nőjének szeme, haja stb. Tehát nem azt kell kitalálni, hogy az alábbi hat lány közül melyiket választaná, mivel mindegyikükön csak egy dolog tetszik neki! De ha sikerül összeszednetek, mik ezek a bizonyos dolgok, rájöttök, hogyan is nézhet ki ez az elképzelt, ideális lány. Kiindulópontként annyit tudunk, hogy Yar odavan a szép hosszú loboncért! És most lássuk a leányzókat.

Az első hölgy barna szemekkel pislog a rellonos csábítóra, szemüveget nem visel, barna haja pedig a válláig ér.

A második leányzónak szép hosszú, vörös haja van, és mélybarna szemekkel nézi hősünket. Ő sem hord szemüveget.

A harmadik jelölt rövid szőke haját felzselézve hordja, zöld szemeit szemüveg mögé rejtette, így olvasgatja a könyvét.

A negyedik hölgyemény mesebeli kék szemekkel bámulja Yart. Szemüvege neki sincs. Fekete haját a legdivatosabb fazon szerint rövidre vágta.

Az ötödik lány igazi mesebeli szépség, hosszú, szőke haja van és zöld szeme, az arcát pedig természetesen nem csúfítja el holmi pápaszem.

A hatodik jelölt egyik kísérlete félresikerülhetett, mivel egyáltalán nincsen haja. Fekete szemével viszont igyekszik kedvesen mosolyogni a szemüvege mögül.

Ők tehát a lányok. Mindegyik lányon csak egyvalami tetszik Yaristának! Milyen lehet az ideálja? A megfejtéshez sokat segíthet a rajzolás. Hajrá!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s