Mindenkit vár a színjátszókör!

Kedves Olvasók!

Idén elindult egy új csoport az iskolában, ez a színjátszókör, amelynek megrendezésre kerül a napokban az első előadása, aminek jeleit ti is észrevehettétek. A házak hirdetőtábláin megjelent a plakát, mely hirdette a Bűvös reciprok pontos idejét és helyét, ami nem más, mint július 18. este 6 óra a Déli szárny első emeletén az erre kialakított színjátszó teremben.
Ezen kívül a festmények már suttognak mindenfelé, elejtenek egy-két szófordulatot, mondatot: harc, szerelem, győzelem, poénok. Ezeket a dolgokat majd a színjátszókör tagjai szolgáltatják nektek, akik között fellelhetjük az iskola két legkisebb diákját, mókamestereket, költőket, gitározó énekeseket. Minden korosztály képviselteti magát, az elsőstől a végzősig.

Azonban, ha ez nem lenne elég csábító, még szárnyra keltek olyan pletykák is, hogy ingyen palacsintát és ki tudja még milyen nasikat osztogatnak a színészpalánták a nézőknek, ezzel is garantálva azt, hogy mindenki jól érezze magát. Persze a jókedv egyébként is garantált, erről gondoskodott az egész társulat.

Érdemes lesz megtekinteni, mert ilyen még itt nem volt! Szóval emberek felkészülni, mert a függönyök hamarosan felgördülnek és történelmi pillanat veszi kezdetét, aki ebből kimarad, bánhatja majd!
Mindenkit szeretettel és a fent említett nasival vár az egész színjátszókör!

Radits Viktor Endre
A színjátszókör színésze

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s