Pletykarovat 07.

Nyár közepe van…, a hetedik hónap suvickolt köveit tapossuk már, s az időjárás is egyre csak azon van, hogy előbb-utóbb végezzen velünk, a jelenlegi hőséget már vízközelben, fagyasztott vajsörrel, trópusi manóturmixxal és hipogriffkoktéllal is igen nehezen lehet kibírni.
Éppen ezért biztosan mindenki nagyon elfoglalt sajátos dolgaival, no de az Edictumra időt kell szakítani, arra mindig szánni kell akár egy órácskát, akár többet, hiszen  tele van mesésebbnél mesésebb dolgokkal. És ha a hetedik oldalra lapozol…, meg is találod az izgalmasabbnál izgalmasabb, pletykával ízesített, izgalommal átszőtt közkedvelt „pletykarovatot, A Suttogó falakat”. Szó mi szó, ez volt a bevezetés, és akkor térjünk is rá a lényegre.

Először a pirosak birodalmába látogassunk el, méghozzá kettő leányzó személyéhez. Az egyik nem más, mint a ragyogó vörös hajú Ginnie Marrywatherprefektus kisasszony, a másik pedig a sugárzó megjelenésű Emma Evans hölgyemény. Mindketten nagyon csinosak, riporterünk szerint barátnők is, no de mint minden barátságban, itt is elkövetkezett az első nagy probléma, ugyanis mindketten ugyanazt a fiút szemelték ki maguknak. Hát, ez már ellenségek közt is igen nagy gondot okozhat, bár ők megoldják némi versengéssel, de itt most kettő barátnőről van szó. Először mindketten a másiknak akarták, hogy a másiknak legyen jó, de egy idő után rájöttek, hogy ez badarság, hiszen mindkettő ugyanúgy megérdemli, ezért miért ne küzdhetnének egyformán? Igen ám, csak egy idő után átment a dolog vérre menő versengésbe és ha nem történik valami, egy csodálatos barátság zuhanhat a szakadékba, az pedig senkinek sem lenne jó. Na de ki ez a fiú, aki tudta nélkül, de ezt tette? Ki az a bűnös lélek? Hát nem más, mint a szívtipró Jókay Aurél ötödikes úrfi, azzal a csábos mosollyal és gyönyörű kék csillogó szemekkel. Hát, nem csoda, hogy így versengenek érte a lányok, biztosan nem csak a két eridonos csinibaba, hanem még vagy másik száz kislány az iskolában. A történet így viszont túl tökéletesnek néz ki, kell egy kis bonyodalom bele, ami szerencsére meg is van, hiszen Aurélnak is megvan már a kiszemeltje, aki nem más, mint Lenna Goldberg szintén eridonos, szintén prefektus, szintén elbűvölő kisasszony. Arról viszont egyelőre nincs hírünk, hogy a leányzó tud-e a dologról. Mindegy is, ha elolvassa az újságot, rögtön képben lesz, hacsak addig Aurél szerelmet nem vall. Vajon mi lesz ennek a rendkívül érdekes eridonos szerelmi szálaknak a vége? Vajon mi? Vegyétek meg az augusztusi újságot is és garantáltan megtudjátok!

A pirosak világa után most ugorjunk egy kicsit messzebb, méghozzá Bogolyfalvára arra a bizonyos Kubai estre. Hűha, na ott is volt ám minden! Hajjaj, még jó, hogy nem járt arra tanár. Ha mégis, akkor vagy nem vette észre mi folyik körülette, mert túl sok alkohol hatása alatt volt, vagy csak szimplán nem érdekelte, mi történik, hiszen ő is mulatni ment le. Erről nincsenek pontos információink, de ha valakinek esetleg van, az mindenképpen juttassa el hozzánk, kérem szépen, köszönöm!
Tehát, azon az esten sok minden történt, mégis volt egy igen kivételes dolog, ami említésre méltó, miszerint Heidi van der Hastings elsős rellonos lányka különböző latin amerikai – és egyéb táncokból összeállított riszálós koreográfia keretében flörtölt egy kubai népviseletbe öltözött, titokzatos próbababával. Nahát! Még ilyet! Egy próbababával? Shocked Hát ennek a Heidinek vagy szemüvegre lenne szüksége vagy igen különös az ízlése, mit ne mondjak. Számomra ez elég különös, de hát mindenki maga tudja, mi neki a jó Cheesy

No és akkor most nézzünk körül a tanárok világában is. Mindenki ismeri a sármos kviddicsszakértőt, Markovits professzort? Ohh, hát ki ne ismerné! A portrék között terjed egy olyan hír, amely szerint a drága professzor, az úgynevezett “Vitrinjével” csalogat diáklányokat a szobájába, főleg a Navinéseket, melyeket Goldman távolléte alatt teljesen a bűvkörébe vonzott. Hát ez aztán az érdekes, nem? Hogy mi is a vitrin, pontosan nem tudjuk, de nem kizárt, hogy fekete mágia áll a háttérben. Még ilyet, még ilyet! Vajon mi a pontos terve? Mit akar elérni ezzel? Mi lehet a rejtélye a vitrinnek? Goldman vajon mit szólna hozzá, ha a fülébe jutna a dolog?

És akkor most térjünk vissza egy kicsit a diákokhoz. A Rellon egyik gyöngyszeme, Vígh Hajnalka Dóra (aki már szerepelt az újságban, emlékezzetek!) újabb levelet kapott titkos hódolójától. Sajnos ezúton sem tudjuk még, hogy ki lehet az a titkos rajongó, de egyre izgalmasabbá válik a dolog. Mondjátok csak, ti nem örülnétek neki, ha valaki így udvarolna? Mit szólnátok hozzá? Gyávának tartanátok az illetőt, vagy pont ellenkezőleg, egy igazi rejtélyes romantikus alaknak? Ha van kedvetek hozzá, fejtsétek ki véleményeteket néhány sorban, juttassátok el nekünk a szerkesztőségi szobába és az első három legjobbnak vélt levél jutalomban részesül, az első helyezettét pedig berakjuk a következő havi újságba! Írásra fel!

Most pedig nézzünk körül a Keleti szárnyban, azon belül is a Levita falai között. A francia származású Monique Mélanie Mercier leányzóra szemet vetett egy ifjú elsős rellonos bajkeverő: Nádassy Miklós. A lány szépen, kedvesen, levitáshoz illően próbálja Miki tudtára adni, hogy ő mást szeret, de ez a fiút nem érdekeli. Mindent megpróbál elkövetni, hogy Monique kedvében járjon. Monique kiszemeltje pedig nem más, mint egy bátor, erős, magas, jóképű ötödikes eridonos fiú, Radits Viktor Endre. És visszaérkeztünk az Eridonhoz…. Hát ez egy ördögi kör lenne? Ki tudja. Lehet. Roll Eyes

Ennyi fért bele a cikkbe, legyetek figyelmesek, vigyázzatok magatokra, hiszen a falak mindig suttognak Wink

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s