SV, K nélkül

A könyvtár mélyén kutakodva, az elkönyvelt régi pályázatok között egy igen érdekes irományra akadtunk, mely egy vicces kedvű diák kútfejéből pattant ki még anno. Az augusztusi Edictum Mesesarkában ezzel a pályázattal szeretnénk szórakoztatni titeket, reméljük jobb kedvre derültök majd tőle Wink  Mindenképpen olvassátok el, érdemes. A téma pedig nem más, mint a sötét varázslat, a diákoknak pedig egy sötét alakot kellett megformálniuk, aki szerintük minden idők legnagyobb sötét varázslója lehet. Jó szórakozást Cheesy

Az SV, K nélkül olyan lenne, mint a bárány bunda nélkül.
Hiányozna belőle a lényeg, mely oly csodássá teszi az egészet.

A nevem Péklapátos Jeromos, és minden célom, hogy én legyek minden idők legnagyobb sötét varázslója. Tudom, a nevem néha nem mindig kedvező, hogy elérjem a célom, de hát nem tehetek róla, hogy az apukám, Péklapátos Miksa Zakariás pékmester volt, valamint lapátgyártó. Amikor én születtem, egészen pontosan 1957. május 72-én, azaz július 11-én a rendes időszámításban, akkor még a szülők mesterségéből eredtek a nevek valamiféleképpen. Egyébként még így is jól jártam, mert ha anyáét kaptam volna, az sokkal rosszabb lenne, őt Májas- Spenótfőző Eufrozinának hívják, és én egyik ételt se szeretem, melyeket a vezetékneve tartalmazza. A szüleim muglik, ha ez még nem derült volna ki az eddigi bemutatkozásomból, no de térjünk is át a lényegre. Hogy miféle módszereket alkalmaznék? Hát nem is tudom, de valami hatásosat…Hiszen még fiatal vagyok, alig leszek nemsokára csak ötvennégy éves, ha jól számolom. A csatlósaimról megszeretném említeni, hogy amikor odamentem hozzájuk, hogy csatlakozzanak hozzám, nem volt választásuk hogy igent mondanak vagy sem, mert ha az utóbbit tették volna, akkor agyonütöttem volna őket egy péklapáttal, hiszen van elég a háznál. A leghatásosabb az a hatméteres vörös, melyre még ránézni is rossz, nem hogy azt elképzelni, hogy mi lenne, ha eltalálna. Így e fenyegető módszerem alkalmazásával nem volt valami nehéz csapatot szerveznem, mindenki beijedt tőlem. No, azért persze varázslatokba is jó vagyok, esélyük sem volt nemet mondani, hiszen akkor elintéztem volna őket egy Sectumsempra segítségvel és nézhettek volna nagyokat…Egyébként nem vagyok én erőszakos, nehogy azt higgye valaki, csak szeretem a hatásos módszereket. Muhahahaha!!!Tehát akkor mondhatni, csatlósok beszerzésében jó vagyok, bár nem vagyok egoista, csak ez az igazság.
Most mesélnék kicsit a céljaimról is. Ugye már az elején említettem, hogy a legfőbb az, hogy én legyek minden idők legnagyobb és legsötétebb varázslója, de ezek mellett szeretnék a gonoszság fő ura is lenni…muhahahaha…Ez egyébként  a kedvenc gonosz kacajom, úgy gondolom minden ilyen sötét személyiségnek kell egy ilyen, mint például amilyen én vagyok. Fő vágyam és célom még az is, hogy kiirtsam a kis álszent, jó varázslókat, mert nem szeretem a kétszínűséget, és hát az ilyenek akadályoznak engem mindenben, meg nagyon idegesítenek is, és utálom, ha valaki megmondja mit csináljak, vagy ha uralkodni szeretne felettem. Ezek nem jó dolgok, vagyis akkor talán igen, ha én tehetem ezt mások felett. Ohh, tényleg, ez nagyon jó lenne, mostantól kezdve ezt is beleszámít a céljaim közé. Hmm…hogy milyen jó, ha valaki ilyen beszámolót készít, sok mindent át tud gondolni, és új tervekre tehet szert. Azt hiszem, gyakrabban fogok ilyet csinálni, muhahahaha.
Aztán …ha elérném a célomat, akkor mindenképpen beszüntetnék minden pékséget, mert annyit csúfoltak már engem e „csudaszép” vezetéknévért, hogy mindenképpen bosszút kell állnom rajtuk, ez így nem mehet tovább…Az apukámnak meg majd külön kitalálok valami büntetést, hogy nem változtatott nevet vagy mesterséget, és ezzel elszomorította a gyerekkoromat. Szörnyűek voltak azok az idők, visszagondolni is rossz. Sajnos túlságosan is érzékeny tudok lenni a dolgokra, de ezen változatni szeretnék, muszáj, egy sötét mágus nem lehet érzékeny, és mivel én nem leszek az, ezért kell a megoldás. Talán majd kiirtom azt is az emberek lelkéből vagy abból, amiben ezt az érzést tartják, és akkor már nem lesz gondom ilyesmi miatt aggódni. Muhahahaha.
Nem is tudom, mit meséljek még, talán azt fontos lenne megemlítenem, hogy nem vagyok befolyásolható és nem dirigálhat nekem senki, a magam ura vagyok csak, de ha elérem a célomat, akkor a világ ura is leszek, és minden idők sötét mágusa, méghozzá a legsötétebb. Szerintem, ha sikerül, akkor annak örömére majd feketébe járok, vagy mindenképpen olyan színekben, amik nem világosak. De nyáron nem fogok megsülni?  Hmm…talán a napot is meg kéne szüntetnem? Bár az sárga, ami az irigység színe, és illik hozzám, mert mindent magamnak akarok, szóval az nem lenne túlságosan jó ötlet. Nos, de ezen majd ráér akkor gondolkodnom, ha elérem a célomat, muhahahha.
Remélem, elérem a célom, keményen fogok küzdeni, semmi és senki sem akadályozhat meg benne, mert azt lecsapom egy péklapáttal vagy elvarázsolom, vagy valami olyat teszek vele, amit talán később megbánok, bár nem hiszem. Ezzel le is zárnám e őszinte és fantáziadús irományomat, melyet őszintén írtam, és reménykedem benne, hogyha ezt valaki meglátja, akkor csatlakozik hozzám, és az én oldalamon fog majd állni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s