Paparazzi

Bagolykő egyik üdvöskéje, a Rellon ház megbecsült prefektusa, minap elég rémes állapotban mutatkozott a faluban. Úgy néz ki Amira Loveguard kisasszony lazított egyet. Ereszd el a hajam estét tartott. A hölgyeményt a tó partján szétfolyt sminkkel, cigivel a kezébe kaptuk lencsevégre hajnalok hajnalán. Végül is néha még a prefektusoknak is kell a lazítás, ők is emberek vagy mifene. Azonban a kép készülte után néhány nappal Amira elhagyta az iskola falait egy időre. Vajon mi lehet az oka a prefektus állapotának és eltűnésének?! Esetleg valami komoly dolog történt a környezetében vagy netalántán vele?

A minap a könyvár egyik részlegén keresgéltem, amikor is egy bájitaltan könyv került a kezembe. Felnyitottam és az első oldalon egy ismerős nevet pillantottam meg: Sebastian Gérard Felagund. Egy pár soros levél szerepelt a poros, öreg könyvben. Végigolvastam, de ezt a levelet nem szeretném megosztani a nagyközönséggel, mert a végén ki leszek csapva. A lényeg ami lényeg: továbblapoztam és egyszer csak egy kép pottyant ki a lapok közül. Felvettem a földről és kikerekedett szemekkel bámultam a fotót. A fiatal tanár úr pislogott vissza rám, majd egy fiatal nő felé fordult és megcsókolta. Vajon ki lehetett az a barna tünemény aki így elvarázsolta a mi drága professzorunkat?! Ki gondolta volna, hogy ekkora kaszanova volt még fénykorában!?

Úgy néz ki, hogy a Bagolykő macsója, a híres vagy inkább hírhedt Yarista Palarn modell munkába fogott. Egy cseppet sokat mutató kép készült róla nem rég, ahol meztelen felsőtesttel heverészik egy stégen és feletébb szexin kacsint a fotósra. Vajon egyszeri alkalom volt? Esetleg a fiatal fiú tényleg ilyen ambíciókkal küszködik? A kigombolt és cseppet lecsúszott nadrág is igen sokat dob a képen, de talán több szívet is megdobogtatna, ha nem lenne rajta az a fránya farmer. Ezt a képet a lányok miatt sajna kénytelen voltam beletenni a szeptemberi számba, és úgy gondolom jó pár szobafal lesz kiplakátolva vele. (Aki esetleg nagyobb méretben is szeretne az forduljon az Edictumosokhoz.)

2 thoughts on “Paparazzi

  1. Mira-Mira… *fejcsóvál*
    Felabá viszont nagyon kis hamis volt 😀
    Na, csak szívességet tettem, nem olyan nagy baj az…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s