Szeptemberi csillagles

Réem (01.27.-02.23.) – A leleményes

Járj nyitott szemmel! Ez legyen egy nagyon fontos dolog a szemed előtt, ugyanis meglepő kincsekre lelhetsz, olyanokra is, amikre talán nem is számítottál volna. Rábukkansz egy rég elveszett dologra, valami kincsre, esetleg kilátástalannak tűnő helyzetből mászol ki igen dicséretes módon. Mindenesetre tényleg járj nyitott szemmel, és figyelj a leleményességedet próbára tevő kihívásokra!

Tebó (02.24.-03.14.) – A látnok

Nahát! Észrevetted, hogy szinte tényleg úgy működsz mostanában, mint egy látnok? Mindent meglátsz előre vagy megálmodod. Legalábbis majdnem mindent. Ha észreveszed és tényleg elhiszed, hogy most veled valami elképesztő dolog történik, akkor elkerülhetsz rossz dolgokat, apróbb baleseteket, félreértéseket. De vigyázz, a dolog tényleg csak akkor működök, ha el is hiszed! Sok szerencsét hozzá, használd ki, amíg tart ez a rövidke csoda.

Sellő (03.15.-04.11.) – A magabiztosság ura

Nagy felismerések, bölcs döntések és felhalmozható élettapasztalatok -– kívánhatnál ennél többet szeptemberre? Ugye, hogy nem? Mostanában még attól sem kell félned, hogy a nagy szavak között elvesznek a hétköznapi örömök, hiszen bölcsesség ide, élettapasztalat oda, szeptemberben elsősorban boldog vagy, hiszen lassan visszatalálsz a lelki békédhez. Légy bátran magabiztos, most minden jóra fordulhat, ami eddig nem.

Puffskein (04.12.-05.09.) – Az elégedetlen

Azt hiszed, hogy mostanában neked jutnak a nemszeretem feladatok, míg valaki más csupa-csupa neki való jó megbízásokat kap. Hidd csak el, az ő helyzetében sem éreznéd jól magadat. Mostanában valahogy semmivel sem vagy elégedett. Szerinted is igaz? Az irigykedés azonban nem vezet sehova, hiszen csak te leszel tőle egyre ingerültebb, és ezt te is észleled. Ehelyett jobb lenne, ha túltennéd magad az apróbb kellemetlenségeken és a dolgok jó oldalát néznéd. Te is jobban éreznéd magad.

Kentaur (05.10.-06.09.)  – Az intézkedő

Vizsgaügyekkel, rendrakással, intézkedésekkel foglalkozol mostanában nagyon sokat. Nyugodj le egy kicsit, vegyél néhány jó mély levegőt, sétálj, pihenj egyet, nem kell ennyire elmerülni a munkában. Sőt, ajánlatos számodra némi társaság, akik elvonják figyelmedet a körülötted történő dolgokról, hidd csak el, muszáj visszavenned a tempóból, mert a végén még valami bajod lesz, ha nem vigyázol magadra kellőképpen.

Augurey (06.10.-07.08.) – A borúlátó

Kérlek szépen vigyázz magadra, ne csinálj butaságokat! Talán sok problémád akadt mostanában, talán nagyon elveszettnek érzed magad, de hidd el, csak akarnod kell és a dolgok pozitív irányba fognak mozogni. Ne keseredj el mindenen, ne kételkedj olyan sokat, légy bizakodó, kitartó, lásd a boldog célt magad előtt, ne ragadj le minden egyes sérelemnél, tanulj meg továbblépni. Hidd el, minden rendben lesz, ez csak egy átmeneti állapot!

Jarwey (07.09.-08.05.) – A hiszékeny

Ébresztő! Hát nem látod, hogy csak átakarnak verni? Túlságosan naivnak néznek egyesek, de láss át rajtuk, ne dőlj be minden egyes mondatnak, amit feléd intéznek, gondolkodj el a dolgokon, amiket neked mondanak, és te is rájössz, hogy a fele sem igaz. Ne légy olyan hiszékeny, hiszen te más vagy, te mindig látod a valóságot, az álca mögötti titkot. Most is légy józan, és nézz körül alaposan, kiben bízhatsz meg igazán!

Crup (08.06-09.02.) – A „csatamező”

Hmm…… Úgy érzed, hogy a tüzet kell kibékítened a vízzel? Mintha két teljesen eltérő világot, két teljesen eltérő érzést kellene összeegyeztetned. Ez a két dolog, ez a két világ most benned jelenik meg, és belső harcoknak, a vágyaid összecsapásának éled meg őket. Az egyik feled ezt látja helyesnek, a másik feled meg azt. Na de mi a jó megoldás? Ne csüggedj, alig pár napon belül rábukkansz, és a belső győzelmi dal is megszólal benned, ami igazán jókedvűvé varázsol!

Fwooper (09.03.-10.03.) – A boldog

Hát kedves! Igen, legyél nagyon nagyon boldog, jókedvű, vidám, mosolygós, látod, most minden jóra fordult, illetve jóra fog még, ami eddig nem. Örülj neki, megérdemled a boldogságot végre! No meg ez az időszak most a te hónapod amúgy is, hát élvezd ki! A környezeted is jól fogadja ezt a hihetetlenül nagy pozitívságot, ami belőled árad, mindenki keresi a társaságodat, egyesek számára a csupa jelenléted is megnyugtató. Tölts sok időt a barátaiddal, akik szeretnek téged, illetve próbálj meg minél több időt a szabadban tölteni, jót tesz neked az őszi levegő is.

Kákalag (10.04.-11.02.) – A nyugodt

Hihetetlenül nagy nyugalommal rendelkezel most, ami fergeteges. Szinte te vagy az egyetlen, aki képes jelenleg hideg fejjel gondolkodni, akit nem viselt meg a vizsgaidőszak, meg minden. Ez eszméletlenül nagy kincs most jelenleg, próbálj meg továbbá is higgadt, kiegyensúlyozott maradni, még másokra is hatással lehetsz, attól pedig te még jobban, mások pedig csak jobban fogják érezni magukat.

Moke (11.03.-11.29.) – A sportos

Amilyen lusta voltál múlt hónapban, olyan aktív vagy jelenleg. Szinte nem telik el perc, hogy te ne a mozgásra, futásra, sportolásra gondolj, erre pedig mindenben csak lehetőségeket keresel, hogy hogyan tudnád megvalósítani terveidet. Azért nyugodj meg kicsit, nem kell túlzásba vinni a tevékenységeket, próbálj meg valami középutat találni a dolgok között, aztán minden nagyon jó lesz. Hiszen a legjobb az arany középút, ezzel talán te sem ellenkezel, igaz?

Pixi (11.30.-12.28.) – A komoly

Jajj te, túl komoly vagy! Lazíts egy kicsit, nem kell mindent annyira magas színvonalon átgondolnod, nem kell mindent mindig pontosan csinálnod, hiszen bárki hibázhat. Mókázz egy kicsit, rád is rád fér ebben a kemény időszakban a pihenés, kapcsolódj ki, olvass valami érdekeset (ne a tankönyveket) , sétálj, kirándulj, társalogj a barátaiddal.

Kappa (12.29.-01.26.) – A cuki

Bárki rád néz, első szava az, hogy milyen cuki vagy? Hogy mennyire aranyos? Hogy milyen édes és szeretnivaló? Ohh, igen, az vagy ám, hidd csak el. Ez nem kicsinyítés vagy valami lealacsonyítás, egyszerűen csak szeretnek, nagyon szeretnek téged, amit végre el is hihetnél. Tölts sok időt a barátaiddal, tervezzetek közös programokat, engedjetek meg egy kicsit többet magatoknak, mint máskor, például egy drágább süteményt a faluban, hiszen megérdemlitek, nagyon hajtottak mostanában, főleg te!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s