Hova tűntél vizsga-pletykalány?

Nem, nem tűntem el, hiszen képzeljétek, a különszámban is helyett kapott a Suttogó falak! Az egyik hű olvasónk viszont rögtön küldött is egy pletykát, no és szerintetek kiről? Hát ki másról, mint a hírhedt nőcsábászról! Úgy bizony! A kis pletykásunk elcsípte, hogy Yarista Palarn Felix Felicis-szel ment át a Bájitaltan és SVK vizsgán. Hogy hogyan? Állítólag egy rellonos kalandon nyerte még régebben, és úgy gondolta a mi kis Yaristánk, hogy a könnyebb vizsga érdekében felhasználja a nyereményét. Akárki akármit mond, okos ez a gyerek! Vajon ha ebből indulunk ki, akkor a kis Y tényleg mindent a könnyebbik oldalon fog meg és nem retteg vissza attól sem, ha ki kell használni valakit? Azt mondják, aki édesen mosolyog, attól kell a legjobban félni… hát kedves tanárok, óvatosan a fiatalember vizsgáinak javításával!

Amira Loveguard majd kicsattan az önbizalomtól, már lassan félő, hogy a falak összeomolnak, amikor elhalad előttük és a diákok “Királynőnk!” elnevezését aggasztják rá. De valljuk be, hogy a Jóslástan vizsgánál meglehetősen kegyes volt a többi társához, hiszen kivillantva fehér fogait (és nem vicsorgás, hanem mosolygás miatt), mindenkinek ott segített ahol csak tudott. Súgott is, ha kellett, még a Jóslástan tanár se hitte el, hogy néha jól hallja-e azt, amit hall.. bár azokért le kellett vonnia egy-egy pontot, de meglehetősen büszke volt a rellonos lány segítőkészséges énjére, és reméli, hogy több ilyen alkalom lesz. Látjátok? Mindenki képes a kedvességre! …Vagy talán a szerelem is jó hatással van rá? Jelen esetben természetesen, kitűnőre vizsgázott.

Leila Shine szabályt szegett! Igen-igen, a levitás lány a Mugliismeret vizsgáját nem a kötelező kék pennával írta, hanem mogyoróbarnával! És hogy mi volt erről a véleménye? Csupán ennyi: “Szeretem a mogyorót, és a barnát is. Jobban megy a muglikhoz.”

Leonie Rohr szemet vetett az igazgatóra! A pletykakommandó hallotta (én és valaki), hogy az évnyitón már-már elszédülve annyit mondott az éppen beszédet mondott igazgatóra, hogy “Ő az igazgató? Milyen kis aranyos!”. S a kijelentés után csak nézte és nézte őt, majd ahogy vége lett az egész rendezvénynek odament az Igazgató bácsinkhoz és varázslatos aláírást kért tőle. Megvan az első plátói szerelem egy izgalommal teli vizsgaidőszak után? Figyelünk!

Lévai P. Benjámin virággá változtatta Alexandra Rachel Hanna Flaviu (ennél hosszabb neve se legyen senkinek!) idei önismereti vizsgalapjait. Benji nem kapott büntetést, viszont aki nevetett a teremben attól negyven pontot levont a Flaviu tanár néni. Amondó vagyok, hogy a Krise névvel viccesebb volt… Természetesen pár órás késés után a vizsga folytatódott, és mindenki brillírozott.

Egy kicsit más a vizsgaidőszaki pletykarovat a hagyományostól, ugye? Másabb is volt írni, elárulom nektek így, hogy most csak négyszemközt vagyunk. Viszont egy jó hír: legközelebb már a szokásos módon jövök! Addig is egyetek sok gumicukrot, hozzátok a frászt a festményekre, és tartsátok nyitva a szemeiteket, mert tudjátok: a pletyka-lány mindent lát!
Puszil titeket:

One thought on “Hova tűntél vizsga-pletykalány?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s