A csillagok üzenete

Réem (01.27.-02.23.) – Az ingadozó

Nincs minden rendben odabent. A lélek, az a fránya lélek! Hol komor vagy, hol pedig felhőtlen vidámság veszi át az irányítást fölötted. A csapongáson túl a napi folyadékbevitellel is gondok vannak. Fontos lenne odafigyelned rá! Ha már szomjas vagy, rég rossz! Igyál akkor is, amikor egyáltalán nem kívánsz folyadékot. Egyél több levest, és mindenek előtt figyelj magadra!

Tebó (02.24.-03.14.) A felszabadult

Van egy nagyon jó hírem! Lehullottak azok a csúnya béklyók, amik hosszú ideje nyomasztottak. Félre gátlások, itt jön az új, felszabadult éned, aki mindenki tetszését maradéktalanul elnyeri. Új fejlődési szakaszhoz érhetsz, ha nyitott szemmel jársz és észreveszed a lehetőségeket. Na persze lehet, hogy nem minden fog az öledbe hullani, de az eljövendőkben akadnak könnyű fogások is. Lehet, hogy valamitől meg kell válnod, hogy még jobb lehetőség kopogtathasson az ajtódon. Szabadulj meg néhány régi holmitól!

Sellő (03.15.-04.11.) A duzzadó erő

Ami eddig nagy erőfeszítésedbe került, most meg sem kottyan. Érdemes ezt az időszakot kihasználnod, dupla annyi hatást érhetsz el! Azért legyél óvatos! Az izomrándulás, húzódás nem tartozik a kellemes érzések közé, szóval csak vigyázz! Most különösen esedékes lehet, ha nagy hévvel veted bele magad a buliba, mint máskor. Ha érzékeny a térded, ajánlatos a fásli használata az egyszerű térdvédők mellett. Megfelelő étrend is társuljon a sporthoz, te is tudod ez mennyire fontos.

Puffskein (04.12.-05.09.)  A lelki társ

Van egy bizonyos személy az életedben, aki nagyon sokat köszönhet neked. Lehet, hogy egy távoli rokon, vagy épp egy évfolyamtárs, de nem is ez a lényeg csak folytasd! Mindig mindenkit meghallgatsz és igyekszel jó tanácsokkal ellátni az illetőt. Az elején ugyan nem ment zökkenő mentesen, végül sikerült ráhangolódnod az emberekre. Esetleg elgondolkozhatnál, hogy erre a területre kormányozd az életedet, mindenképpen van hozzá tehetséged, ahogy a november is bebizonyítja. De közben ne feledd el azt a személyt, akinek most is nagy szüksége van a támaszodra!

Kentaur (05.10.-06.09.) A problémás

A sors nem kegyes hozzád, de ezt eddig is tudtad. Sosem volt olyan könnyű dolgod, mint másoknak, mégis többre vitted. A kitartásod példamutató, ez vigyen tovább a problémák tengerén és ha majd közel lesz a part nyugodt szível, gondok nélkül léphetsz a szárazföldre. Álmodj nagyokat és dolgozz rajtuk! Tereld el a figyelmedet, hogy a negatív gondolatok ne tudjanak a fejedbe férkőzni. Mindig nézz előre, támaszkodj a barátaidra, kérj tanácsot, és mindig maradj olyan kitartó, mint valaha.

Augurey (06.10.-07.08.) A szenvedő

A rossz emésztés oka lehet valamilyen fogbaj is. A vesék tájékára is érdemes lenne gondot fordítanod. Mostanság úgyis nagyon divatos darabnak számít a vesemelegítő, vegyél hát egyet és tapasztalni fogod a jótékony hatását. A miniszoknyával, rövid nadrággal el, még csak eszedbe se jusson ilyesmit felvenni! A randi tervezgetésekor kerüljétek a parkokat, a hideg padokat! Üljetek be inkább egy meghitt kávézóba, cukrászdába igyatok egy forrócsokit és egyetek egy szelet sütit. Nem fogjátok megbánni!

Jarwey (07.09.-08.05.)  Az örökmozgó

Megnövekedett a mozgásigényed. Ez azért is jó hír, mert e jegy szülöttei az átlagosnál hajlamosabbak lehetnek az ellustulásra. Mondj nemet a pocaknak különben még nagyobb lesz, mint most. A fokozatosságra érdemes odafigyelned. Ha már régóta kerülted a konditermeket, akkor érdemes valami lazább edzésprogrammal kezdened. Ne ugorj fejest rögtön az izomépítésbe, mert könnyen lesérülhetsz. Kérhetnéd profi segítségét a változásban, de addig is kerüld a csípős és fűszeres ételeket!

Crup (08.06-09.02.)  Az óva intett

Eljött az ideje, hogy jobban odafigyelj az életmódodra. Ne művelj magaddal olyasmit amiről tudod, hogy árt neked és nem esik jól. Hidd el, az egészséged bánja! Most minden rossz kétszeresen rossz lehet! Sürgősen hagyd abba! Meglátod egy egészen rövid idő alatt megszűnnek a sanyargató mellékhatások és újra jobban érzed majd magad a bőrödben. A változás meglepően jó eredményeket hozhat. Keress fel egy szakértőt!

Fwooper (09.03.-10.03.) A vonzó

Különösen szép és szeretetreméltó lehetsz mostanság. Mindenkit képes vagy elbájolni, akivel csak találkozol. A baj csak ott van, hogy hajlamos lehetsz az önámításra is, magadat szebbnek tárhatod a körülötted lévőknél, mint valójában. Ezért az ítéletalkotáskor a szépség, vagy a testsúly kérdésében ne a tükörre támaszkodj, hanem a mérlegre. Ne kételkedj, szép vagy, csak ne vidd túlzásba a dolgot. Annak is van határra, mennyit foglalkozunk a külsőnkkel!

Kákalag (10.04.-11.02.) Az uralkodó típus

A sokszor kimondott vélemény, ez az, ami negatív irányba tereli a népszerűségi indexedet. Meg kell tanulnod csöndben maradni, kevesebbet beszélni magadról! Inkább kérdezz másról, érdeklődj felőlük, minthogy megint magadról beszélj! Ennek ellenére nagyon jó csapatember vagy, ez látszik, de csak azokkal tudsz együttműködni, akiket ismersz és sohasem vétettek ellened. Uralkodói vágyad olykor csapongva tör elő, amit mostanság egyre nehezebben kezelsz. Adj több esélyt magadnak és egyben másoknak is,  meglátod egy csapásra megváltozik az életed és egyre több barátra tehetsz szert. Tehát a lecke, ne beszélj annyit a problémáidról!

Moke (11.03.-11.29.)  Az elveszett

Valld be, az utóbbi időben kicsit elvesztél. Felborult egy jól kiépített rend, de a jó hír, most könnyen visszatalálhatsz az egyenesbe. Sosem késő megnyomni az újraindító gombot, pozitív dolgokra gondolni és elsősorban élvezni az életet! Többet beszélgess a környezetedben lévőkkel, építs kapcsolatokat és adj olyanoknak is esélyt, akiknek eddig ezt nem tetted meg! A lényeg, hogy találj vissza önmagadhoz és építs be minél több újat! Nem utolsó sorban sok szerencsét és kitartást az újrakezdéshez!

Pixi (11.30.-12.28.) Az energikus

A végletekig komoly voltál, most már energikus és mindenképpen rugalmasabb. Bizony! Sokan megirigyelhetnék az életedet. Nincs egy unalmas napod sem, keresed a jó programot és hozzá a társaságot. Megtanultad szétválasztani az egészséges önkontrollt a betegestől, amiben akár már hónapok, évek óta élhettél. Ez a pálfordulás minden téren jól jött, mivel többet mosolyogsz nagy eséllyel talál rád a szerelem ebben az időben. Talán észre sem vetted, hogy a legjobb barátod/barátnőd hosszú idők óta érezz valamit irántad, csak a sok idegeskedéstől nem vetted észre a legárulkodóbb jeleket sem. Ebben a hónapban elérkezett annak az ideje, hogy ráeszmélj erre a dolgokra, ha viszont kapcsolatban vagy, most még erősebbé válhat a szerelem kettőtök között.

Kappa (12.29.-01.26.) A lelkes kezdő

Cuki voltál, és az is maradtál! Azonban mostanság aggathatnának rád egy másik jelzőt is, amivel még jobban lenyűgözöd a társaidat: a lelkes kezdő! Bármit meglátsz, ki szeretnéd próbálni. Ezt nevezem, így kell hozzáállni az ismeretlenhez. De nem árt tudnod, hogy nem mindenben lehetsz tehetséges. Ne keseredj el, ha az adott sport, vagy bármely dolog kipróbálása után már nem vagy benne biztos, rosszabb esetben teljesen elidegenedsz még attól is, amiben teljes mértékig biztos vagy. Igen, jó érzés tehetségesnek lenni, de még nagyobb kitüntetés a próbálkozás és a kitartás. Ezekből neked bőven jutott, folytasd hát!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s