Paparazzi


Levita ház legújabb prefektusa, a szőke ciklon, tett róla, hogy az e havi számban se legyen hiány prefektusokból. Egyik kedves olvasónk küldött be egy fantasztikus fotót, ahol Laurena Aquamarine kisasszony egy szűk, és igen csak rövid ruhácskába ücsörög a földön, egy csomó édesség hever körülötte, mellette pedig egy igen fess fiatalember üti el az idejét. Lehet, hogy a kis szende szűznek gondolt leányzó, még se annyira szende?! Nagyon úgy tűnik, hogy Laurena belevetette magát a nagyok életébe és “habzsolja” a pasikat. Ejnyebejnye Lau… csak vigyázz meg ne égesd magad!


Édes, drága, egyetlen és utánozhatatlan tanárunkat a minap igen érdekes állapotban kapta lencsevégre valaki. A Navine ház egyik feje, a drága házvezetőhelyettes Úr, Széles Adorján nem rég igen csak szétcsúszott fejjel tántorgott elő otthonából. Én próbálom nem a csúnya oldalát nézni a dolgoknak, szóval szerény személyem szerint, a kedves tanár úr szimplán csak megfázott, és a betegség döntötte le ennyire csúnyán a lábáról. Szinte le se merem írni, hogy ezt a fess fiatalembert az alkohol gyűrte le ennyire. De akár ez is megeshetett! Sose lehet tudni… talán Ő is lazított egy kicsit a hétvégén és kirúgta a házfalát. Az alkohol képes ilyen dolgokat művelni még egy tanárral is. Ejjejj az a csúnya másnaposság!!!


Nem rég sikerült lencsevégre kapnom a sokak, sőt mindenki által ismert, híres és hírhedt, félelmetes de olykor bájos vörös démont, a falu rettegett boszorkányát, amint éppen igen feszülős felsőben sétálgat. Nem tudom, hogy mi lehet az oka, de mintha Janey Forerst kicsit meghízott volna. Nem rég olyan információk birtokába jutottam, hogy a fiatal bolttulaj megtalálta a nagy Őt a falu másik lakosának képében. A szerencsés férfi aki elcsavarta a vörös fejét nem más, mint Vincent Leroy. Janey hasát elnézve lehet hamar becsúszott valami a pociba? Lehet, hogy a fiatal nő terhes és azért ekkora a hasa? Vagy csak egyszerűen annyira sokat evett, hogy így dudorodik a dudorodni való? Janey, most akkor mi is történt?!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s