Pletykák, minden mennyiségben

Üdv pletykakavicsok!

Ismét visszatér a pletykarovat, mint minden hónapban, és természetesen most is jó pár szaftos pletykát hoztam nektek. Többek között furcsa párokról, és titokzatos találkákról, melyeknek színhelye a Pillangó varázs étterem. Lássuk csak milyen új kapcsolatok szöknek szárba, e szerelemtől szikrázó helyen.

Egyik nap felröppent egy madárka, és a szerkesztőség fülébe csicseregte, hogy látták Hegyi Nikolettát – aki mostanában inkább botrányhős, mint éltanuló – és Dolánszky Alexet, a Levita okos kerekesét együtt a Pillangó-varázs teaházban, amint épp meghitten beszélgetnek. Sőt mi több, a fiú még egy szál rózsát is hozott a háztársának. Ráadásul nem vöröset, hanem fehéret. Mi lesz még ebből? Ehhez tartozik hozzá még az is, hogy a legutóbbi Jóslástan órán a mi Alexünk újfent udvarolni kezdett a navinés Sharlotte Johanson-nak.Ez vajon többet jelent? S vajon van ennek valami köze ahhoz, hogy Hegyi kisasszony végül késve is érkezett erre a bizonyos órára. Talán a féltékenység teszi? Vagy csak a fáradtság, ami mostanában a lány mindennapjait képezi. Talán a kismadarunk legközelebb ezt is kideríti. Addig is hagyjuk őket tovább turbékolni.

Ezenkívül ez a kis madárka egy másik történetet is súgott a fülünkbe. Csakhogy ebből a lapból se maradjon ki, halljunk csak egyet s mást Mr. Palarn-ról. Kicsit megkésve bár, de madárkánk azt csiripelte, hogy amikor épp az Árnyas sétány felett röppent el, furcsa mondatfoszlányokra lett figyelmes. Állítólag Yarista Palarn szerelmet vallot Allegra Black-nek, aki erre rettentően feldühödött, s lekeverve egy pofont neki, otthagyta a fiút. Mire a mi szőkeségünk a lány után futott, természetesen térden csúszva és átölelte, méghozzá elég szorosan. Mire a lány láthatóan megenyhült, látva a Rellonos kviddicshuszár paprikavörös arcberendezését. Hajrá Mr.Palarn, de úgy tűnik, hogy rossz ajtón kopogtatsz. S vajon, ha ez mind igaz, akkor ezt a románcot végre komolyan gondolja a fiú, vagy Allegra is csak egy trófea lesz a megszerzett lányok falán, úgy mint eddig az összes többi kapcsolata.
Majd meglátjuk!

Bánfai Odett a kulisszák mögött.
Hatalmas jelenetet rendezett a Levita újdonsült prefektuslánykája a már korábban is megemlített Pillangóvarázs Étteremben, arra hivatkozván, hogy az adag amit rendelt neki túl kevés. Talán két ember helyett eszik ilyen fiatalon, vagy a fiatal szakáccsal szeretett volna közelebbi viszonyba kerülni, aki sűrű bocsánatkérések közepette vitte hátra a birodalmába a Kicsilányt. A kukták furcsa hangokat, és nevetgélést hallotak hátulról. Vajon mik történtek ott a kondérok között? Úgy érzem fogunk még hallani erről az esetről.

Allegra Blacket nem csak a fiatal kviddicssztárral látták együtt, hanem ebédidőben a meglepően jókedvű Markivots Istvánnal látták őt ebédelni. Úgy tűnik a fekete kviddicssztárra buknak a kviddicsőrült szőke hercegek.

Ha már a mestertanoncokról és a tanárokról esett szó, mindenképp meg kell említenem a frissen faluba költözött Nicolt, aki mindeddig Rellonosként tartotta félelemben a diákságot. Azonban most gömbölyödő pocakja és furcsa bevásárlólistája arra enged következtetni, hogy a költözés oka nem más, mint egy kis Loughlin gyermek. Gratulálunk nekik!

2 thoughts on “Pletykák, minden mennyiségben

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s