Véres leszámolás a kviddicspályán

Az elmúlt idők talán legvéresebb meccseként illetik a minap lezajló Arany főnixek vs Sárkánylovasok összecsapást. A meccs igen érdekesen alakult, a vége pedig cseppet sem volt hétköznapi, de hogy mi is történt? Nos lássuk.

Kellemes, késő őszi délután volt, a nap hamiskásan uralkodott az égen. Melengetni ugyan nem melengetett, de legalább még van némi reményünk, hogy egy nap újra eljön a jó idő. A csapatok készen álltak, az új játékvezető színre lépett, kézfogás, sípszó és el is kezdődött a meccs.
A kvaff először Derik Fenmarehez került, aki új, de igen ígéretes reménységként debütált, és aki az egész meccs alatt egy igazi jelenség volt. A másik ilyen Caius Randy Woodrow, akit mostantól nyugodtan emlegethetünk “gurkópüfölő”-nek is. Az biztos, hogy a kiontott vér nagy része neki köszönhető.
Az ígéretes kezdés után a főnixek is feleszméltek, így két hajtólánykájuk máris Derik után indult, hogy közrefogva ellehetetlenítsék a gólt. Loise végül sikeresen kiütötte a bőrt a fiú kezei közül és az ellenkező irányba indul vele. A nyugalom azonban nem tart olyan sokáig, hiszen Derik nem adja könnyen magát. Mivel közel volt a karikákhoz, így sikeresen átlövi a karikán. Ezzel megegyező időben azonban egy gurkó a meccs talán legsúlyosabb sérülését okozta, ugyanis az őrző Ginnie hátán végigszánkázva súlyos sérülést okozott a lánynak, akit azonnal elláttak a pálya mellett. Innen is jobbulást kívánunk neki!
A másik gurkó ezalatt elindul, hogy a sárkányok fogóját Kristófot leszedje a seprűjéről. A fiú menekülése egy hiteles cikeszüldözéssel is felért, nem is csoda, hogy egy pillanatra a másik fél fogója, Ashley is elhitte.
A labdát – Őrző híján – ismét a játékvezető dobja fel, a harc pedig tovább folytatódik. Zachary szerzi meg a lasztit, és indul, hogy a következő gólt érvényesítse. A kvaffért folytatott harc közben jelenik meg a cikesz is, a hajtók körül repkedve, olykor el-eltűnve az emberek között. Emma közben sikerrel jár és elhappolja a kvaffot, Lenna pedig, hogy megfékezze a fiút, gyakorlatilag szembe fordul vele. Őrült lépés volt, de sikeres, szerencsére nem lett komolyabb probléma belőle, leszámítva, hogy a lány oldalába fúródott egy gurkó. Szerencsére nem teljes erejéből, így kevesebb fájdalmat kellett elviselnie, mint ami egyébként rá várt.
A meccs talán legvadabb megmozdulását Barnabás vitte véghez, aki Ashley hátán átbukfencezve kényszerítette megállásra a kislányt. Kristóf így előnyhöz jutott, a föld felé igyekvő cikesz üldözésében. Ez idő alatt Barnabás gurkó üldözésbe kezd, ám amikor utoléri ütő helyett kézzel próbál a golyóra hatni, mellyel három ujja eltörik. Persze ez nem hatotta meg a gurkót, aki Elisa bokájának ütközik, Emma pedig gólt lő.
A cikesz üldözése folytatódik, hiszen gyakran belevész a forgatagba. Az elkövetkezendő néhány órában a főnixektől Lenna és Emma egy-egy góllal, Loise pedig kettővel ajándékozza meg csapatát. A sárkányoknál Katherine és Zach is ad egy-egy gólt a csapatnak.
Valamikor éjfél előtt a meccs véget ér. Cikesz nélkül, hiszen az elveszett, fáradt, sérült játékosokkal. Továbbhúzni azonban nem volt értelme, hiszen reggel kezdődtek az órák. A meccs végeredménye 30-50 a Főnixek javára. Gratulálunk a szép eredményhez!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s