Csillagpor

Elérkezett 2012 decembere, az új utolsó hónapja. Kíváncsi vagy, hogy mit mondanak neked a csillagok, mi vár még  rád, vagy hogy mit gondolnak rólad? Ha igen, pillantsd is meg a sajátodat, melyet a téli színelméleti kiosztás alapján találhatsz meg…Ez viszont most egy kicsit másképp van beosztva, mint egy átlagos horoszkóp, ugyanis hónaponkénti beosztással van. Ugyanúgy, mint ahogyan januárban is. Ez a fajta jövendölés nyitotta az évet és ez is fogja most zárni. Kellemes olvasást!

Sötétvörös – Január

Kedves Január…Hogy érzed magad? Mások szemében néha furcsának tűnsz, furán viselkedsz. Olyan, mintha rágódnál egy régi dolgon. Itt az idő, hogy lezárd, van még rá fél hónapod. Ugye tudod, miről van szó? A csillagok úgy is tudják, hogy igen.
Nos, akkor cselekedj mihamarabb, hogy újult erővel, gondolkodással kezd az új évet! Figyelj a sötétvörös jelekre, segítségedre lehetnek!

Szerencsenapok: 12. 23. , 12. 26

Sötétkék – Február

Kedves Február…nahát, neked aztán jó éved volt, nem? Vagyis azért ne tagadd le, hogy voltak igazán jó pillanataid is! Emlékezz csak vissza rájuk. Például március 15.? Vagy augusztus 11.? Na, gondolkozz.
Most viszont az elmúlt időben mintha valami huncutsággal foglalatoskodnál. Ne már! Eszednél van? Gondold végig, kinek ártasz vele vagy hogy mennyire mókás is a dolog valójában. Ezt muszáj lesz lerendezned még 2012-ben, nehogy átmenjen a következő évre, nem lenne jó dolog, hidd csak el. A sötétkék szín viszont erőt ad neked, szóval keresgéld!

Szerencsenapok: 12. 17., 12. 30.

Narancssárga – Március

Kedves Március…Légy vidám, mosolyogj sokat, de néha beszélj kevesebbet…Ezzel a tanáccsal indítottak nálad a csillagok, és ezzel is szándékoznak zárni. Tudod miért, nem? De de, pontosan azért.
Mindjárt itt a karácsony, szerezd be szeretteidnek mihamarabb az ajándékokat,  nehogy az utolsó darabokat vigyék el előled, mert előfordulhat, ha nem sietsz. Úgyhogy vásárlásra fel, indulhatsz is! Ne maradjon otthon a  kabát, sál, kesztyű, sapka! És figyelj minden jelre, ami narancssárga.

Szerencsenapok: 12. 29., 12. 23.

Világoszöld – Április

Kedves Április! Nyugodj meg, ne stresszelj ennyit, mert a végén még az őrületbe kergeted magad, és az nem lenne jó, ugye te is így gondolod…Higgy magadban, sikerülni fognak a dolgok, ha nagyon szeretnéd : ) Mert megérdemled : )
Mit gondolsz e sorokról? Ismerősek? Hittél magadban az év során, teljesült valamennyi álmod? A legnagyobb még nem valósult be? Figyelted a világoszöldet? Ha igen, most nagyon boldog vagy, le se tudnád tagadni. Ha viszont nem, en csüggedj! Van még egy fél hónap hátra és ha betartod az utasításokat, csodák történhetnek ; )

Szerencsenapok: 12. 19., 12. 25.

Fehérezüst – Május

Kedves Május…Hát…a decembered elsőször meglehetősen nyugodtan indult és békésen, ugye te is így gondolod? De nem sokáig…amilyen jól kezdődött, pár nap után olyan rosszul is folytatódott. Higgadj le kicsit, nem dőlt össze a világ, higgy magadban és a jövődben, hogy minden meg fog oldódni…De ahhoz neked is hozzá kell járulnod. Alaposan gondold át, hogy kiben bízhatsz meg és vigyázz, mert rengeteg körülötted a sötét felhő…Amiket ha tényleg akarod, el tudod őket fújni, varázserő nélkül is. Fogadd el, hogy szeretnek téged és légy kicsit pozitívabb, ne gondolj mindig  a legrosszabbra.
Nemsokára itt a szünet, a karácsonyi, ahol kipihenheted magad, használd ki, élvezd a nagy semmittevést is időnként. És figyelj a fehérezüstre!

Szerencsenapok:
12. 15., 12. 20

Tengerkék – Június

Kedves június…Ezt a hónapot nem is kezdted olyan rosszul, ugye? Vidám vagy? Mert az kéne legyél…ne gondolj a rosszakra, amik most körülötted vannak, meríts erőt a sok jóból és barátaid szeretetéből és hidd el, ha sok pozitív dolog jár az eszedben, az hatással lesz rád, jó dolgok fognak veled történni, akár meglepetésszerűen is. De vigyázz! Ha jó gondolataidat nem gondolod tiszta szívből és józanul, akkor nagy esély van rá, hogy ellenkezőleg is elsülhetnek a dolgok. Mindig alaposan gondold át, hogy mit szeretnél, ne cselekedj hirtelen felindulásból soha. Abból sosem származhat jó.
Szép karácsony vár rád, idén szebb, mint valaha. Csak figyelj a jelekre, s nézd a tengerkék szín feltűnését!

Szerencsenapok: 12. 27., 12. 24.

Aranysárga – Július

Kedves Július…
Megszeretetd már az aranysárgát? Éppen itt az ideje! Decemberben nagy szükséged lesz erre a színre, nagyon vigyázz rá, sokat jelent majd neked, ha megfigyeled a jövőben.
A legszebb karácsony vár rád idén, amit már nagyon megérdemelsz, igen stresszes éved volt, ugye? De az ünnepek mindenért kárpótolni fognak, nyugodj meg. Áldott, békés, nyugodt, szeretettel teli, ünnepélyes napok várnak rád a jövőben, csak fogadd be a jó, pozitív erőket az életedbe.

Szerencsenapok: 12. 22., 12. 30

Sötétzöld – Augusztus

Kedves Augusztus…Az év utolsó napja a te napod lesz, azaz a szilveszter ünnepe. Egész évben erre vártál? Nem tetetd rosszul, remek buliba keveredsz és remekül fogod magad érezni, csak hagyd, hogy megtörténjen veled is a csoda, ne foglalkozz a 2012-es rossz dolgokkal, most jönnek csak a szuper dolgok számodra.
Előtte viszont vár rád egy fontos feladat. Keresd fel azt a személyt, akinek a legtöbbet köszönheted idén és köszönd meg méltóan. Mindkettőtöknek nagyon jót fog tenni egy csodás beszélgetés. Hidd el, és figyelj a sötétzöldre ; )

Szerencsenapok: 12. 17., 12. 31.

Sárgásbarna – Szeptember

Kedves Szeptember! Te egy csodálatos ember vagy, akit nagyon szeretnek az emberek és nagyon megtudnak bízni benned. Most viszont valaki borzalmasan nagyot csalódott benned, amire nem számított. Talán észre sem veszed, mit okoztál neki az utóbbi találkozásotok során. Gondold végig, kiről lehet szó…Majd cselekedj! Kövesd a sárgásbarna jeleket, súgni fognak, számíthatsz rájuk, amikor kell. Segít a megoldásokban.
Ha megtaláltad azt a személyt, akivel békét kell kötnöd ne habozz, közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe, mindenki megbocsájt ilyenkor mindenkinek mindent.
S ha ez megtörtént, örülhetsz, hisz az egész éves jóságodért megkapod a méltó jutalmad, csak vedd észre, mi lesz az. Majd elmondhatod, hogy 2012 igazán jó év volt. De ehhez még tenned kell pár dolgot ; )

Szerencsenapok. 12. 19. , 12. 30.

Sötétlila – Október

Kedves Október! Te egy tündérlélek vagy továbbá is, ugye tudod?
Ennyi szeretetet, amennyit idén adtál az embereknek, senki más nem adott. Szüksége van a világnak ilyenekre, mint te. Csak most pihenj kicsit. Most jön a te időd, amikor visszakapod a sok jóságot, amit szétosztogattál, hogy jövőre teljes erődből indulj ismét. Rád fér egy hatalmas pihenés! Eltudod képzelni, mennyi örömöt szereztél például a szüleidnek is idén? Vagy a tanáraidnak? Vagy akár a szomszédodnak is?
Kövesd a sötétlila jeleket, hogy a karácsonyod is szép legyen.

Szerencsenapok:  12. 21., 12. 27.

Élénkpiros – November

Kedves November!
Van aki rossz, van aki jó, van aki szép, van aki rút, van aki okos, van aki nem, és akkor mi van? Ne foglalkozz másokkal, most csak te vagy fontos. Túl sokat rágódsz dolgokon, ne tedd. Nyugodj meg, minden szuper lesz az ünnepek alatt, csak lazíts egy kicsit. Jól esne neked egy hatalmas fürdő is és egy kiadós lakoma a barátaiddal, családdal, mindenféle finomságból.
S hogy jól zárd majd az évet, szervezz te egy szilveszteri bulit, meglásd, jó kis házigazda lennél. Ha még idén lerendezed a kétséges dolgaidat, jövőre valami meglepetés vár rád, aminek nagyon fogsz örülni. Ja, és persze figyelj mindig mindent, ami élénkpiros.

Szerencsenapok: 12. 18., 12. 31..

Csillogóezüst – December

Kedves December!
Ez amúgy is a te hónapod, hiszen december van. Éppen ezért most rád vár a legjobb jóslat is,  csillagok hiába próbáltak rossz dolgok után is nézni, nem találtak semmi rosszat, sötétet, bonyolultat a jövődben egyelőre. Gratula, ez azért szép és jó dolog, ugyanis azt jelenti, bármit csinálhatsz,a mihez kedved van, a többi tennivalós dolog magától meg fog oldódni, ne foglalkozz semmivel, csak ami pillanatnyilag érdekel. Nagy szerencse vár rád karácsony és szilveszter között, így legyen mindig nyitva a szemed, s figyelj a csillogóezüst jelekre.

Szerencsenapok: 12. 25., 12. 29.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s