Évzáró mókázók

 

Úgy tűnik a prefektusok mostanában nagyon elengedik magukat. Az előző számunkban Laurena Aquamarine-ről volt szó, most pedig Turnman Katalint kapta valaki lencsevégre a pubban. Jól látszik a képen, hogy a szelíd unikornis eléggé elengedte magát. Ddehát no… Neki is jár egy kis szórakozás. Hiszen biztos neki is van elég baja. Végülis prefektus, az egyik kviddicscsapatban játszik és ég Melodimágia tanonc is. Meg lehet őt érteni… Bár eddig azt hittem, hogy a Navinesek kis nyugodtak és sosem tennének semmi rosszat. Jaja… mi lesz még itt?!

Mindig is tudtuk, hogy a rellonos fiúk sosem jó tetteikről voltak híresek.  – Persze tisztelet a kivételnek. –  Nos, most sem történt másképp. Ugyanis minap pedig egy másodéves diákról, Derik Fenmare-ről érkezett egy kép. Jól látható, hogy a srác mellett két lány is áll. Ugyan mit csinálhatott a fiú azzal a két szőkével? Hmm… Lehet hogy tanácsot kért Yaristától, hogyan is kell csajozni… Ha ez így történt sikerült neki, hiszen egyszerre kettőt is sikerült neki becserkésznie. Gratulálok Derik, szép munka!

Az utolsó kép pedig nem másról, mint a volt kviddics játékvezetőről, Markovits Istvánról készült. Szegény tanár bácsi nagyon ramatyul fest a fotón. Mondjuk meg lehet érteni, hiszen nemrég váltották le a játékvezetői posztjáról. Nem csoda, hogy alkoholba folytja bánatát. Nemrég még Bogolyfalva utcáin bolyongott, kissé berúgva és kiabálva… De  a képen a még egy lila folt is található a szeme környékén. Ugyan ki moshatot be a repüléstan tanárnak? Biztos a bogolyfalvi kocsmában kaphatott egy maflást. Lehet azért, mert nem akarta fizette ki az italt, amit elfogyasztott. Azért szurkolunk neki, hogy jöjjön rendbe.

3 thoughts on “Évzáró mókázók

  1. Remélem 0,5-ös Heineken van a képen, annyira nem lehettem bekészülve, hogy 0,33-assal égessem magam. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s