2013 első jóslata

Réem (01.27.-02.23.) A szerencsés
Kipróbáltál már pár nyereményjátékot, de mindig más vitte el előled a főnyereményt? Nos, ebben a hónapban ez nem így lesz! A szerencse rád mosolyog, ezért ne hagyd ki ezt a páratlan alkalmat! Lehet, a nyeremény mellett sok új és, más dologra is szert tehetsz. Nem is kezdődhetne jobban ez az év, úgyhogy rajta!

Tebó (02.24.-03.14.) Az eltávolodó
Mostanság egyre kevesebb időt töltesz a családod körében. A bejgli, és habcsókban gazdag ünnepek után szeretteidnek ugyanúgy szüksége van rád! Írj nekik gyakrabban, látogasd meg őket gyakrabban! Ne felejts el senkit, hiszen szükséged van a támogatásukra, és ez fordítva is igaz.

Sellő (03.15.-04.11.) A költekező
Gyorsan kiürült a kassza az ünnepek után. Ebben a hónapban a takarékoskodást kell szem előtt tartanod! Senki sem gondolja, hogy ez könnyű lesz, de meglásd, február egy jobb időszakot hoz számodra, ha ezt betartod. Lehet, hogy szerencsésebb leszel, és meg sem fogod érezni ezt a kis kellemetlenséget.

Puffskein (04.12.-05.09.) A kicsapongó
Vegyes érzelmekkel vártad az új évet. Kételyeid voltak, hogy vajon mit hoz az ismeretlen. Egyszer a bánat, másszor az öröm környékez meg. Ez azonban rányomja bélyegét a közérzetedre is. Abba kell hagynod az aggódást! El kell ismerned, hogy mélyen, legbelül, semmi sem ad rá okot. Azt érzed, hogy fordítva működsz. Badarság! Pozitív gondolatok, pozitív életfelfogás!

Kentaur (05.10.-06.09.) Az elfoglalt
Teleírt naptár jellemez az utóbbi időben. Nem igazán tudod, mit kezdj el előbb, és mit tartogass az utolsó pillanatra. Általában semmit sem húzhatunk a végletekig, viszont neked nincs más lehetőséged! Csak gondold át, és döntsd el, mit hagy a legvégére! Ami időd van, jól oszd be!

Augurey (06.10.-07.08.) A nevettető
Remek humorérzékkel rendelkezel, amivel sokszor a társaság középpontjában találod magad. A környezetedben nincs olyan élő vagy holt, aki ne nevetne a poénjaidon. Sokaknak szerzel örömet, és még azok is megkedvelnek, akik addig fenntartásokat támasztottak feléd. Így tovább Humor Herold!

Jarwey (07.09.-08.05.) A barátkozó
Nem érzed azt, hogy a barátaid teljes mértékben kiállnak melletted, holott te mindent megteszel értük. Sajnos nagyon sok ember elfelejti, honnan jött és hova tart élete során. A barátok egy biztos pontot nyújthatnának neked, ezt te is nagyon jól tudod. A jó hír, hogy ebben a hónapban rálelhetsz egy olyan emberre, akinek ugyanolyan fontos vagy, mint ő neked.

Crup (08.06-09.02.) A kulcsszó
A sorsfordító események. Most minden programban részt kell venned, mert megannyi tapasztalattal és szerencsével találod szemben magad. Nagy lehetőségek rejtőznek benned, amik csak arra várnak, hogy felfedezd, és megmutasd őket a nagyvilágnak. A jó kommunikációs készség a javadra válik, és egyszer csak észreveszed, mekkora tömeget tudsz megmozgatni.

Fwooper (09.03.-10.03.) A lelkiismeretes
Sokan példát vehetnének rólad, sőt néhányan irigykedésüknek hangot is adhatnak. Az utóbbira sose hallgass, ez is egyfajta elismerés, persze nem esik jól. Ne változz meg mások kedvéért! Úgy vagy jó, ahogy vagy! Legyél mindig ilyen lelkiismeretes és minden rendben lesz.

Kákalag (10.04.-11.02.) A logikus
Mit neked probléma? Egy perc alatt elhárítod, mindig van egy megoldásod, amivel nemcsak magadon, de a környezetedben lévőkön is segíthetsz. Logikus gondolkodóként persze nem most alakult ki ez a képességed, a közeljövőben viszont még fel is erősödik. Próbálgasd, mire is vagy képes!

Moke (11.03.-11.29.) A változások alanya
Nehéz időszaknak nézel elébe. A biztos dolgok is megváltoznak. Új közösség vesz körül, akiktől nem tudod, mire számíthatnál. Csak add önmagad! Ne játssz meg semmit! Ha valaki nem szeret önmagadért, nem is érdemes a figyelmedre. Sok akadály vesz majd körül, amit le kell győznöd!

Pixi (11.30.-12.28.) A segítőkész
Egy jó barátodnak szüksége lesz a segítségedre. Nem biztos, hogy teljes mértékben meg tudod oldani, de ne zárkózz el a feladattól. Segíts annyit, amennyit tudsz. Barátod szemében a kis dolgok is felértékelődnek majd, s jó tett helyében jót várj!

Kappa (12.29.-01.26.) A szervező
A barátaidat, és a családodat, a különböző programokkal remekül fogod össze. Kiváló szervezőképességed van, ezt sose felejtsd el! Mindig felvidíthatod a szomorkodó embereket egy jó sütivel, hangulattal, mindezt a helyi cukrászdában.
Programokra fel!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s