Az első

Azt szokták mondani, ahogy az első napod töltöd az évben, úgy telik majd az éved is. Kivetítve azt arra, hogy ez az első Edictum szám az évben, biztatóan állok a dologhoz. Hosszú idők óta most először nincs kapkodás, nincs keveredés. A cikkek lektorálva, köszönet két lektorunknak Fodor Ágotának és László Dalmának. A cikkek összeválogatva, a képek betéve és a gép már alig várja, hogy beizzítsuk és nyomtassunk, hogy holnap átvehessétek a friss lapot. Ebben a számban rengeteg interjút olvashattok. Megismerhetitek a kviddicsmeccsek vezetőjét, a négy csapatkapitányból egyet, illetve egy kis múltbéli sétát tehettek a Hayline S. Windy segítségével. Dr. Who ismét visszatért, hogy megválaszolja a leveleiteket, melyeket továbbra is várunk, hiszen mindenre van megoldás!
A paparazzijaink ismét nyomon vannak és szép kis gyűjteményt raktak össze nekünk most is mind a két rovatba. Jobb, ha már most mindenki elkezd magyarázatot gyártani, mert ismét nem kímélték az embereket.
Van vers, rejtvény, barkácsolni való, ami kifejezetten lányokra lett szabva (bocs fiúk), illetve a csillagok is ismét lecsapnak.

Reméljük, most is megtaláljátok, ami titeket érdekel.

Jó szórakozást!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s