Cassanovák hava

Szeretnék mindenkinek Boldog Új Évet Kívánni kisebb pletykákkal. Na, akkor kezdjük is.

Úgy tűnik, hogy itt a Bagolykőn több casanova is található. Például Markovits István, aki még a múlt hónapban elég ramaty állapotban volt. Hiszen problémái voltak azzal, hogy nem ő a Játékvezető és magával az élettel is. Legutóbb arról is írtunk, hogy milyen jól érezte magát a gyönyörű Dobrai Vanda társaságában. Most pedig arról kaptunk egy kis információt, hogy a Bagolykő egyik Rellonos mestertanoncával, méghozzá Győri Barbarával akivel sokat „beszélgettek.”  Úgy tűnik, hogy Markovits tanár úr a szőkéket részesíti előnyben.
Következő kis casanovánk a Navines negyedéves Araczki Endre, aki sok mindenkinél bepróbálkozott már november óta. Leginkább a prefektusokkal lógott sokat. A kísértetházban Turnman Katalinnal látták együtt. Biztos az az ő titkos rejtekhelyük, ahol találkozgatnak. Lehet, hogy épp a következő találkát tervezgették. Aztán a kocsmában Bánfai Odett Zoéval iszogatott. Pedig a kék prefektusnak van barátja, akivel elméletileg nagyon jól megvan. Akkor miért kellett neki Endre? A harmadik prefektus pedig – akivel jelenleg egy párt alkotnak – Szakács Ágota-Beáta. Ők a Bagolyházban kerültek közel egymáshoz. Szinte amint belépett Bea, Endre meg is csókolta, amit a Navines prefi nem is utasított vissza. Mellesleg Endre lehet, hogy Janey Forerstet is meg akarta környékezni? Ugyanis többször látták már Lasch Gergellyel együtt a kocsmában. Talán ha a kisfiúval összehaverkodik, akkor közelebb kerülhet Janey-hez? Lehet, hogy pont ezt akarja? A karácsonyi bálon pedig Fodor Ágotával jelent meg. Emberek, ez a srác túltesz Yaristán is! Woodarn, David, jól vigyázzatok a barátnőitekre! Talán Hannát és Charlotte-ot is megkörnyékezi a Navines-ek bikája. Hiszen még az Eridonos és Rellonos prefektusoknál nem próbálkozott be Endre.
Rédey-András Kálmánról pedig azt híresztelik, hogy több diákkal is találkozgat. Az egyik egy Rellonos mestertanonc volt, akivel az Erkélyen beszélgettek. Egy Navines mestertanonccal pedig Bogolyfalván találkozott, gondolom azért, hogy ne vegyék észre őket. Ám ez nem sikerült. Az Edictumosok szeme mindent lát.
Magyar Ákosra pedig rátalált a szerelem, Turnman Katalin személyében, aki még régebben Endrével töltött órákat. Ám a csárdában kiderült, Ákos és Kati egy pár alkotnak. Hát gratuláljunk nekik! Azt mondták, hogy miután Ákos jól berúgott, a prefektus kísérte vissza a kastélyba. Tényleg olyan szépek együtt. Együtt isznak, együtt mennek haza, gondolom mindig mindent együtt csinálni. Reméljük sokáig fog tartani ez a kapcsolat.
Az utolsó casanovánk pedig a kis Lasch Gergely. Nem fogjátok elhinni, de ez a kissrác két nőt is az ujja köré csavart. Ugyanis az egyik nap még Bácskay Hellával látták a kis tavacskánál, a másik nap pedig már vidáman játszott Bianca Charlotte Shanes-el, Felagund professzor lányával. Az utóbbival nem nagyon kellett volna kikezdenie, hiszen Felagund nem az a kedves ember és gondolom, próbálja megvédeni a kislányát mindentől. Hella bátyja pedig, Olivér lehet, hogy el fog beszélgetni Gergővel, hogy mégis mi történt Hellával. Azért nem semmi 13 évesen egyszerre két lányt magunkhoz édesgetni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s