Februári hírek

A varázsvilágban jelenleg zajlanak az események. A minap szárnyra kapott egy pletyka, miszerint az egyik minisztert le akarják mondatni. Sokan úgy gondolják, hogy mégsem a jó oldalon áll, hanem egyezséget kötött a „gonosszal”. Üléseken meghozott döntéseket, fontos információkat, várható események időpontját adta tovább. Egyelőre még nem találtak rá bizonyítékot, de az aurorok rá vannak állva a keresésre. A miniszter úr nem fogja ezt megúszni szárazon, ha kiderül, hogy a pletykák igazak. Tárt karokkal várja majd az Azkaban!

Kicsit kellemesebb téma: Ugyebár itt a február és a Valentin nap, amit a szerelmes párok nagyon várnak. Ilyenkor mindenki ajándékot vesz a szerelmének, és ez a legtöbb boszorkánynak fejfájást okoz, a varázslókról már nem is beszélve. De Párizsban gondolnak szerelmesekre! Pár nappal a nagy nap előtt árusok lepték el a város varázsló negyedét. Karácsonyi vásárhoz hasonló bazársor várta a szerelmeseket. Itt aztán mindent be lehetett szerezni, az egyszerű plüssfigurától egészen a varázsketyerékig, mindent. Szóval aki teheti az jövőre utazzon el, vagy hoppanáljon el Párizsba, és szerezze be kedvese ajándékát ott!

A fiatalabb generáció számára lehet érdekes a következő hírünk. A világszerte ismert Magical Paradise turnéra indul. Európa nagyobb városait veszik bele a koncertsorozatba. Többek között fellépnek majd Amszterdamban, Rómában, Párizsban, Londonban, Brüsszelben, Berlinben és Budapesten is. A rajongóknak igen csak figyelmükbe ajánlom ezt a kihagyhatatlan lehetőséget. A srácok lehet, hogy többet be sem teszik csöpp országunkba a lábukat, de most itt lesznek! Élőben nézhetitek végig a 2 órás koncertet. De természetesen ezért rendesen bele kell nyúlni vagy a saját, vagy apuka/anyuka zsebébe.

A cikket egy biológiai hírrel zárnám. A minap interjút adott az egyik elismert londoni kutatócsoport. Ebben elmondták a nagyérdeműnek, hogy Antarktiszi expedíciójuk sikerrel zárul. A hosszú hónapokat igénybe vevő kutatás után sikerült találniuk egy új varázslényt. Az állatról képet még nem közöltek, valamint még megfigyelések alatt tartják. Annyit azonban elárultak, hogy egy gyíkhoz hasonló lényről van szó, akinek a testét fehér toll borítja, különleges képessége pedig annyi, hogy képes átlátszóvá változni ha megijed. Valószínűleg ezért is tartott ennyi ideig a megtalálása és befogása, de a leleményes londoni csoport csak megoldotta ezt a nehéz feladatot is.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s