Szerelmesek

A Levita házba nemrég érkezett Zsolt Perott, aki – szinte – minden lánynak csapja a szelet, köztük Leonie Rohr-nak, akit sikerült elhívni egy randira. Zsolti egy csokor vörös rózsával várta a lányt és bókokkal látta el a kis vöröst. Leonie nagyon viccesnek találta azokat a dolgokat, amiket Zsolti mondott neki. Addig-addig nevetett, míg leesett a székről. Szegény Zsolti fiú csak nézett és mikor a lány ledőlt a székről, felsegítette. Eztán Zsolti újabb kedves szavakat mondott a lánynak, sőt, meg is puszilta a kezét. Erre Leonie megfenyegette, hogyha így folytatja, akkor le fogja Őt nyomni. Hogy ezt elhiggye a fiú, a kis vörös bemutatót tartott. Adott egy nagy pofont a fiúnak és Leonie tovább nevetett. Ám Zsolti sírni kezdett és ezt mondta: Ez nagyon fááááááááájt! Ne haraguuuudj! Tényleg nagyon erős vagy, bocsánat. Leonie megbánta azt, amit tett, ezért inkább folytatta a csevegést. A végén már Zsoltinak is jó kedve lett és ami még mosolyt csalt az arcára, az az volt, hogy mikor felálltak az asztaltól, Leonie egy puszit adott neki. Egy újabb szerelmespár.
Az üres tanteremben pedig Ophelia Lafonde és Gál Botond találkozott. Ophelia megkérte Botit, hogy segítsen neki valamit kotyvasztani. Végül az egész estét ott töltötték, vagy legalábbis addig maradtak, míg be nem fejezték a „főzést.” Nagyon jól érezhették magukat, ugyanis az ajtó előtt lehetett hallani Ophelia nevetését. Végülis érthető, hogy miért töltötték együtt az estét. Botond nagyon jól néz ki és Oph se csúnya. Reméljük, hogy még sokáig együtt lesznek.
Dolánszky Alex és László Dalma pedig együtt „szökött” meg a Bájitalos bódétól. Mivel Dalma italában olyan dolog volt, ami könnyeket csalt az szemébe, jobbnak látta, ha elmegy és magával hívja Alexet. A társalgóban leheveredtek a kanapéra és tovább folytatták a beszélgetést. Nevettek, mosolyogtak…. Biztos nagyon jól sikerült nekik a Valentin napjuk, talán valami még ki fog alakulni köztük, hiszen nagyon jól érezték magukat.
A Bibircsókos banya pedig azt mondta, hogy pár napja halotta, ahogy Emma McNeilly egy fiúról áradozott a folyosón a barátnőinek. A festmény sajnos pontosan nem hallotta, hogy kiről van szó, de az biztos, hogy a fiúnak barna haja van és nagyon jóképű. Sajnos sok ilyen srác van itt a Bagolykőben, úgyhogy csak nagy nehezen lehetne rájönni arra, hogy ki lehet az a diák. Azért reméljük, hogy hamarosan ki fog derülni.
A sármos és jóképű Szendrődy-Nagy Áron tanár úr pedig Bogolyfalván, méghozzá az Árnyas sétányon találkozott egy idegen nővel, akit még nem is láttunk errefelé. Az egyik padon beszélgettek, ölelkeztek, stb. Nem sokára biztos kiderül, hogy ki lehet az a nő.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s