Ha állat a party, akkor jön a…


A kis aranyos navines lányka, Mary Glotter nemrég így hagyta el a szobáját. Talán a lány most éli a vadulós korszakát? Nem kizárt, hiszen lassan most fogja betölteni a 15. életévét. Lehetséges, hogy egyre többször fog megfordulni a pubban, vagy a kocsmában. Bár a kinézete inkább arra utal, hogy az estéjét a pubban töltötte, oda szokták kicsípni magukat az emberek. Azért reméljük, hogy nem fogja magát tönkre tenni.


A hatodéves Levitás mestertanonc, Gál Botond valamelyik reggel így hagyta el az egyik szórakozóhelyet. Látszik az arcán, hogy kissé nyúzott és az éjszaka folyamán nem csak narancslét szürcsölgetett. Ajaj Botond, nem kéne, nem kéne! Mi lesz így veled?! Szégyen hozol a házadra!

Szakács Ágota-Beáta pedig elesett épp mikor át akart haladni az iskolakapuján. A faluban több lakos is látta, ahogy a kis prefektusasszony részegen járkál az utcán. Talán csak megszerette volna ünnepelni, hogy végre vége a vizsgaidőszaknak. Lehet túl sokat fogyasztott Bea. De ilyenkor hol van a párja, Endre, aki segítene neki felállni? Vagy ő is része volt ennek az ünneplésnek?

One thought on “Ha állat a party, akkor jön a…

  1. Azért egyezzünk már meg abban, hogy vörös hajam nincs, még ha ti, Edictumosok nagyon is szeretnétek. Az ünneplés pedig olyan dolog amit nem fogok mindenki orrára kötni, már csak a kép miatt sem.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s