Ilyen volt a tanévünk, vajon milyen lesz?

1. Kérem, foglalja össze az elmúlt tanévet néhány mondatban.

Nem mondhatnám, hogy unalmas tanév végén lennénk. Az elmúlt év során láthattunk rengeteg küzdelmet, például a házkupáért, vagy a kviddics meccsek során. Egyre sikeresebb a mestertanonci képzésünk, az iskola egyre nemzetközibbé válik, ami komoly nevet jelent az iskolának, én pedig ennek kifejezetten örülök.

2. A tanév során minek örült a legjobban?

A legjobban a kviddics meccseknek örülök. Örömmel láttam a lelkesedést, hogy sikerült bár házakon kívül – leszámítva persze az Eridonosokat – összehozni a csapatokat. Ez talán jót is tett nekik, hiszen különböző vérmérsékletű emberek sokkal jobban össze tudnak hangolódni hosszú távon. Örülök, hogy Ármin visszatérésével egy olyan vezetőt kaptunk, aki nem vesz mindent véresen komolyan, hanem látja a lehetőségeket egy-egy megmozdulásban.

 

3. Milyen személyes változások várhatóak a tantestületben? 

Jelenleg is két tanári interjú között vagyok. Idén kiemelkedően sokan jelentkeztek tanári posztra, aminek nagyon örülök, a legtöbben igen ígéretesek. Most, már így a tanév vége felé búcsút intettünk eddigi javasasszonyunknak, illetve iskolapszichológusaink is távoztak. Kicsit gyorsan ért minket mindkét hír, ám legnagyobb örömömre ezt a két, igen fontos, megüresedett posztot már be is töltötték, Chaske Tsosie úr javasúrként, míg Mácsai Zója volt diákunk pszichológusként jelent meg az iskolai életben.

4. Számíthatunk arra, hogy valaki betölti az igazgató-helyettesi posztot? 

Sokat gondolkoztam már ezen. Jó pár hét eltelt már azóta, hogy Krisztina visszatért a minisztériumba, ám a dolog nem lepett meg, hiszen már várható volt egy ideje. Menni akart, én pedig nem szerettem volna visszatartani. Szeretném betöltetni a posztot, de még nem jutottam döntésre ezzel kapcsolatban, talán, majd ha már minden tanár kollégát látok munka közben, tudok dönteni, és remélem a döntésem helyes lesz.

5. Mire számíthatunk a következő tanévben?

A következő tanévben remélem, hogy még több ismeretet tudunk átadni a diákoknak. Új tanárokkal, új tantárgyakkal. Remélem, hogy több program is megvalósulásra kerül majd a tanév során és egy év múlva hasonló örömmel várom majd az új tanév kezdetét.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s