DÖK percek

Mint az elmúlt hónapokban, most is vannak fejlemények. Sajnos nem konkrétak, de sok program és rendezvény van kialakulóban, mindez csak a ti szórakoztatásotokra!
Többek között a közeljövőben a háziállataitokkal közös programon vehettek részt a réten, ha már jobb idő lesz. Nem szeretnénk, hogy bárki, vagy bárki kedvence megfázzon, vagy emiatt hagyjátok ki az alkalmat. Pavilonok és padok szolgálnak majd arra, hogy mindenki kellőképpen kényelmesen élvezze a társasági eseményt, és persze egy büfé is lesz, ahol nem csak magatoknak tudtok csemegét vásárolni, hanem állataitoknak is.
Eztán meglepünk titeket egy bállal is, ahol a hagyomány szerint kívánságlámpásokkal búcsúzunk az estétől. Jó lesz, ha minden lány beszerzi már mostanában a ruháját, vagy legalább megálmodjátok, hogy miben szeretnétek végigtáncolni az estét.
Nyáron a DÖK pár tagja fontos esemény lebonyolításában vesz részt, izgalmas lesz, az biztos! Sajnos ez sokpecsétes titok, melyről semmi többet nem árulhatunk el, mint hogy rengeteg kalandban és izgalomba ijedtségben lesz részetek.
Már az őszre is vannak kirajzolódó terveink, és az biztos, hogy annak érdekében, hogy az iskola új és már régebbi diákja összerázódjanak, csoportos kirándulást szervezünk külföldre jó kis programokkal. Szülői engedély szükséges lesz az alsóbb évfolyamosok számára, és aki szeretné, már most fűzheti a szüleit, hogy gondolják át, milyen jó buli lesz. Akár a kisebb tesókat is lehet izzítani, hátha az iskolába való bekerülésekhez jó indulás lesz ez a kirándulás.
A kirándulás programjai nincsenek fixálva, ezért ha valakinek lenne ötlete, hogy hova menjünk, mit csináljunk, a DÖK bázisban a kiírt időpontokban megtalálhatja az elnököt és helyettesét a fogadóórájukban. Tehát ne habozzatok, az ötletek mindig jól jönnek!
Ha már ősznél tartunk, hamar beköszönt újra a tél, és ha már tél, itt az ideje, hogy sítáborral is újítsunk a programokon, jó tanulási és szórakozási lehetőség lesz ez kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Reméljük, hogy várjátok a programokat, és minél többen ellátogattok mindezekre. Persze idő közben változások beállhatnak, de mindenről tájékoztat benneteket a DÖK.
Pár mondatra pedig sikerül elkapnunk Újvári Adriát, a Diákönkormányzat egyik fiatal, új tagját. A szőke leányzó készségesen válaszolt nekünk a kérdéseinkre még mielőtt elfutott volna a könyvtárba.
Miért lettél DÖK tag?
– Hogy kiélhessem a kreativitásomat, és megvalósításra kerüljenek az esetleges ötleteim. *Felel kissé zavartan. Nincs hozzászokva, hogy kérdezgessék. Meg amúgy sem az a központban lévő személy, leginkább megpróbál valahogy tréfás dolgokat becsempészni az unalmas hétköznapokba a DÖK-ön keresztül.*

Hogy viszonyultok egymáshoz a tagokkal? Jól megértitek egymást?
– Igen… meg. Jó csapat vagyunk, mert ugye kell az összhang. * Folytatja zavartan a hajába túrva. Vannak összezördülések, mivel nem mindenkinek ugyanaz az elképzelése. Ő általában kimarad ezekből a dolgokból, csak elmondja a véleményét.*

Szeretsz részt venni az általatok szervezett programokon?
–  Öhm… ez attól függ. A Valentin napon inkább ki sem mozdultam a szobából, az nem az én világom, de nem az én igényeimnek kell megfelelő programtervet összeállítanunk.  *Ha így lenne, akkor legalább az egyik lampionban el lett volna rejtve egy trágyagránát. Vagy kettő.*

Melyik volt eddig a kedvenc eseményed amit ti szerveztetek?
– Hm… én csak a Valentin napban vettem részt, amiről már beszélhetek. Ott bájitalokat nagyon szerettem, a legtöbbnek vicces hatása volt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s