Változások a házak élén

Itt az új tanév, ezzel együtt pedig száznyolcvan fokos fordulatot vett a négy ház vezetősége is: Az Eridon kivételével mindenhol új HV-val találkozhatunk.

Mint azt már megszokhattuk, ebben a tanévben is átgondolta igazgatónk a házak vezetését, és több helyen változásokat látott jónak. Somlói Sarolta helyére Rédey András Kálmán került a Levitába, Jim Goldman professzort a Navine élén Szendrei Véda követte,  a rellonosok pedig NLR helyett már rég ismert pótmamijukat, Alexandra Rachel Hanna Flaviu-t üdvözölhetik a  házvezetői székben – egyedül Kahlil L. Rochard professzor tart ki továbbra is a főnixek élén.
Mit is várhatunk a változásoktól? Reméljük, csupa pozitívat.
A bátor eridonosok szekere tovább robog kitaposott útján, Szendrődy-Nagy Áron tanár úr helyettesi segédletével.
Bár a rellonosokat kedves pótmamijuk vezeti, a helyettesi székbe nem más ült bele, mint a marcona Weaver professzor. Ki tudja, talán hűvös távolságtartása még az eddiginél is fagyosabbra varázsolja a sárkányok házának légkörét.
Jim Goldman professzornak mindig szívügye volt a Navine, az utóbbi időben azonban megszaporodtak egyéb teendői is. Ahhoz azonban kétség sem fér, hogy Véda prof is oda van a sárgákért, és szívvel-lélekkel segíti majd őket, pozitív kisugárzása pedig senkit sem kerül el. Markovits professzor pedig továbbra is segíti őt HVH-ként.
A Levitában is nagy felhajtás támadt a változások körül. Saci néninek szívéhez nőttek a kékek, de valljuk be, bizony eljárt már felette az idő, ezért a fiatal Rédey prof vette át a helyét. Diákjai azonban igazán kedves gesztussal búcsúztatták: levonultak a szobájába megajándékozni. Nem tudták azonban elbúcsúztatni szeretett HVH-jukat, Kékessy Fédrát, mivel a tanerő az új HV kinevezése után viharosan távozott az iskolából. Hogy mi állhat a háttérben, rejtély, de tény, hogy sok Levitás szomorkodott miatta, és néhányan még tüntetni is lementek a Nagyterembe. Aggodalomra azonban semmi ok: Az új HVH, Kőszegi professzor vállalta magára a levitás pótapu szerepét, és teljes gőzzel dolgozik a házért.
Sok tehát a változás, de hogy ezek jók vagy rosszak-e, csak az idő dönti majd el. Az Edictum mindenesetre sok szerencsét kíván az új vezetőségnek.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s