A tanárok titkai

Hellóóóó Drágaszágok!
Ebben a cikkben csak és kizárólag a tanáraitokról fogtok megtudni meglepő dolgokat, tehát jól figyeljetek!

Első alanyunk nem más, mint a nem olyan rég érkezett tanár bácsi, Vécsey András. Ő eddig nem kapott túl nagy figyelmet az Edictumban, szóval most épp itt az ideje. Ez a kép akadt a kezembe valamelyik nap… A kesztyűjéről ítélve, úgy tűnik, hogy régebben a tanár bácsitok urológus volt, vagy inkább annak készült, ám inkább a tanári pályát választotta. Most már mindenki tudja a sötét titkát. Wahahahaaaaa. tudod kivel játszadozzá

Dwayne Warren is nemrég érkezett meg iskolánkba, hogy tanítsa a diákokat. Eddig ő sem szerepelt túl sokat az újságban, de olyan képet találtam róla, amit muszáj megosztanom veletek. Nos igen, khm… nem is tudok ehhez mit hozzászólni. Pedig kívül igazi erős férfinak tűnik, ám ezen a képen nem épp azt az oldalát mutatja. Inkább nem mondok semmit, mert a végén felkeres és újabb büntit kapok.

Bizony, bizony, nem csal a szemetek. Ezen a fotón a Rellon házvezető-helyettes, a  szőrösszívű Eric Seren Weaver professzor látható. Mint tudjuk, örökbefogadott egy gyermeket. Lehet, hogy azóta kicsit kedvesebb lett. Legalábbis a képen vidáman fúj egy buborékot a buborékfújóval. Így jobban szeretünk Seren tanár úr!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s