Hárem, az új trendi

Lyra Castle igent mondott! Nem, nem volt lánykérés, nem, nem lesz újabb Keith sem a varázsvilág ezen pontján, azonban Lyra hivatalosan is megörökli a Sötét Varázslatos Kivédése tárgy oktatását, ha Serennel esetleg történik valami. Ezt az is bizonyítja, hogy Lyra állítólag tananyag lesz a következő tanévtől. Gratulálunk! (Bár lehet, hogy egy gyűrűnek jobban örült volna)

Markovits professzor kivetett egy újabb hálót. Hogy kire? Szépséges felettesére, Véda nénire. Szép is lenne, ha a házban olyan harmónia uralkodna a vezetésnél, mint annak idején a Rellonban. (Tutira volt valami NLR professzor és Alexa HVH néni között, mert túúúl jól megvoltak). Szóval megtörtént az egymásra hangolódás, azonban lehet, hogy Rédey bácsi egy kis zűrt okoz majd, ugyanis a szíve hasonló érzelmekkel lett tele, mint Marki bácsié. Vajon hogy dönt Véda néni? Házon belüli boldogság, kék fellángolás vagy inkább egy harmadik fél lesz a gyermekei új apukája?

Zűrös szívügyekkel van tele Vécsey professzor is, aki mint friss tanár, szeretne egész háremet kialakítani. Legintenzívebb kapcsolata Fédra professzorral van, aki talán még viszonozza is a dolgot, azonban a professzor bácsi nem képes megállapodni. Lépten-nyomon egy kislánnyal mutatkozik, aki a portrék szerint Mácsai Mina. A kislánnyal való gondoskodással szeretné jelezni az anyukájának, hogy ő jó apa lenne. Ezzel a probléma, hogy sok más portré úgy véli, nem csak Vécsey, de Warren professzor is ezt akarja kimutatni az ifjú pszichológusnő felé, csak épp a saját stílusában, mely gyakran veszekedésbe torkollik. Harmadik versenyzőnk a férfinél Mészáros Gréta professzornő, akit képes órákon át nézni a tanáriban, erről néhány büntetésben lévő diák számolt be, akik végignézhették az egészet. A sor itt nem ér véget, állítólag udvarol az ifjú Szendrői Villőnek is, de még Flaviu professzorasszonynak is, akivel nem biztos, hogy bárki is kezdene közel két méteres, terelő férje miatt.

Yarista Palarn házváltása még mindig beszédtéma, többen úgy vélik, hogy a kapcsolatának kellett a távolság, mert még a végén egymásra untak volna, más azt mondja, hogy pont a távolság és Hegyi Niki ártanak a kapcsolatnak. Szóba került a rellonos Dimitri is, aki állítólag Amandánál próbálkozott be, nem is kevés sikerrel. Mi lesz itt vajon? Szerintetek együtt maradnak?

Lasch Geri tényleg igazi bika. Amióta szakítottak vele, azóta lépten-nyomon azt szeretné megmutatni egykori kedvesének, hogy ő vagány rosszfiú, emellett pedig igazi nőcsábász is. Akármerre megy, lányok veszik körül. Kezdetben Leonie-val töltött igen sok időt, aztán a házon belüli kapcsolatok kiépítése során lepaktált Szakács Beával, Czettner Zoéval és Emma McNelly – vel is. Azonban ez még nem volt elég bosszú. Újabban a legtöbb idejét Várnai Zsófiával és Széles Deával tölti, akik Charlotte hivatalos legjobb barátnői. Ez teljesen összetörte állítólag a zöldek élénk szöszijét, akit napok óta nem láttak, és állítólag utoljára a réten átkozódott, mielőtt a prefektusa, Noel Rainsworth a vállára hajítva (wow, szép teljesítmény!) el nem cibálta onnan. Azóta Noelről sincs hír, de reméljük, hogy túlélte a lány haragját.

Fodor Ágota szerelmes! A lány mostanában folyton divattanácsokkal kapcsolatos leveleket ír a faluba (mármint ez is pletyka, komolyan, mi nem nézzük át a leveleket), vagy éppen kérdéseivel bombázza a cukrászdában enyelgőket. Valaki nagyon megfogta a lányka szívét. Hajrá Ágo, gyönyörű vagy és okos!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s