Yarista Palarn

Ki ne ismerné Yarista Palarn-t? Régen minden lány álma volt – tudtom szerint most is így van, – noha már van barátnője. Nézzük, mennyit változott a legutóbbi interjú óta.

1. Szia Yar! Mikor legutóbb készítettünk veled interjút, még nagy nőcsábász voltál. Szerinted azóta sokat változtál?
Én nem emlékeszem ilyenre. *nevet* Mondjuk úgy, hogy mostanában nem keresek új kapcsolatot, tökéletesen elégedett vagyok a jelenlegivel.

2. Hogy van a barátnőd, Amanda? Mesélj egy kicsit a kapcsolatotokról… hogy ismerkedtetek meg? Hosszú távra terveztek?
Köszöni szépen jól van, de ezt inkább tőle kellett volna megkérdezni.
Nagyjából úgy történt a dolog, hogy én lesérülve érkeztem vissza ide egy edzésről, Amanda pedig elsegített a szobámig és vigyázott rám. Nem történt semmi akkor, de nagyon kedves volt, nagyjából így indult. Aztán elhívtam egy randira, és így tovább, nem siettük el.
Szerintem erre nem tudok olyat mondani, hogy ne lehessen félreérthetőt kihámozni belőle, de nagyon jó a kapcsoltunk, úgy érzem.

3. Miújság a kviddiccsel? Milyen Svédországban játszani?
Köszi szépen, megvagyok. Habár sok a tanulnivaló, a kviddicst ki nem hagynám semmi pénzért. Nagyon jó ott lenni, sokat tanulok Legrától, na és a többiektől is. Már úgy érzem befogadtak, elfogadtak. A játék is egyre jobban megy, úgy érzem fejlődöm, de még sokat kell tanulni, hogy elérjem azt, amit szeretnék. Ezért aztán mindent megteszek, hogy ez sikerüljön, és biztos így is lesz.

4. Hogyhogy elhagytad a Rellont?
Hát így. *mosolyog* Nem éreztem odavalónak magam sosem, és mostanában végképp nem. Ezért úgy döntöttem, hogy elmegyek, de végül is csak helyet cseréltem Lyrával.

5. Miért pont a Levita?
Mert ők elég zárkózottak, és békén hagynak. Most sok nyugalomra van szükségem, mert nagyon sok mindent csinálok, a Rellonban meg nincs nyugalom. Az animágia, kviddics, a sok tanulnivaló. Sajnálok pár embert azért, hogy nem lesznek a közelemben – nyilvánvalóan Amandát elsősorban -, de talán jobb lesz ez így.

6. Hogy érzed ott magad? Nikolettán kívül már találtál ott barátokat?
Azért nem vagyok még olyan régen ott, hogy ki merjem jelenteni, hogy vannak ott más barátaim. Niki alap, de megismerkedtem már pár emberrel, akik szimpatikusak nekem, mint például Aileen, Dominic, a kis Runa, vagy éppen Botond, a csőrmester. Szóval még bármi lehet, egyébként pedig a nagy részük furcsállja a dolgot, hogy odamentem, ahogy talán ti is, és néhányuk bizalmatlan. De a két vezértől megkaptam a lehetőséget, élni fogok vele. Köszi az interjút, de most rohannom kell! Szia!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s