Csillagok, mondjátok meg nekem…

Réem (01.27.-02.23.)

Sokat idegeskedtél az elmúlt időszak miatt, de ne aggódj, még a héten minden fel nem tett kérdésre választ kapsz, minden ki nem mondott szó kicsúszik és végre te is tisztábban látod a helyzetedet. Egy a fontos, maradj higgadt és minden válaszodat kétszer gondold át.

Tebó (02.24.-03.14

Ne legyen kifogás, hogy süt a nap! Ne akarj szobalakó lenni, irány a természet. Egy fa hűsítő árnyékába a haverokkal és piknikezzetek, beszélgessetek. Ne kerüld a barátokat, mert így egy kicsit megromolhat a viszonyotok.

Sellő (03.15.-04.11.)
Itt az ideje, hogy elkezd behozni a lemaradásaidat. Lassan már csak cetlikből és papírlapokból fogsz állni, pedig nem venne el sok időt, ha mindenhol utolérnéd magad és talán kicsit kevesebb stresszel kellene megküzdened a jövőben.

Puffskein (04.12.-05.09.)
Ha unatkozol, célszerű valami kreatív hobbiban kiteljesülni. Ebben a hónapban a legjobb, ha a hűsítő italok készítésének esel neki. A barkácssarokban olvashatsz is pár hasznos receptet.

Kentaur (05.10.-06.09.)

Mielőtt megszólalnál vegyél egy mély levegőt, kétszer gondold át, hogy mit szeretnél mondani, mert most előfordulhat, hogy olyan embert bántasz meg, akit sosem szeretnél és lehet, hogy ez a sérelem egy örökre szóló tüske lesz, ami mindent a feje tetejére fordít.

Augurey (06.10.-07.08.)
Itt van a szülinapod! Gratulálok, megint öregebb lettél egy évvel. Minden okod megvan azonban az ünneplésre, de vigyázz, ne ess túlzásba, ne fellengzősködj azokkal, akik igazán szeretnek, mert csúnyán megbánthatod őket.

Jarwey (07.09.-08.05.)

Ne hidd, hogy te sértetlen vagy, ne hősködj, ne játszd a menő csávót, akinek senki és semmi sem árthat, különben csúnyán megégetheted magad. Inkább húzódj kicsit háttérbe és sokkal jobban előrébb juthatsz, mint nagy hanggal és feltűnősködéssel.

Crup (08.06-09.02.)

Jól érzed, itt az ideje, hogy kicsit átrendezd a környezeted. Ne félj a változásoktól, mindent érzéssel csinálj és akkor nem foghatsz mellé. Kis kikapcsolódásnak pedig fogja valami kézimunkához, amivel akár a szobádat is díszítheted.

Fwooper (09.03.-10.03.)

Fontos döntést kell meghoznod egy nagy utazással kapcsolatban a hónapban. Mondj igent, az új kalandok, az új emberek, az új helyek újraélesztik az embert is, aki már a monotonság rabjává vált. Nem szabad megragadni. Törj ki és szárnyalj.

Kákalag (10.04.-11.02.)

Módszeres vagy, de most lehet, hogy egy kicsit túlzásba esel. Ne tervezz mindent ennyire előre, ne aggódj a jövő miatt, kicsit nyiss az életre, lazíts, tarts szünetet a folyamatos agyalásba és meglátod, a megoldás egyszerűbben jön, mint hinnéd.

Moke (11.03.-11.29.)

Úgy érzed, hogy nem találod a helyed. Ez talán csak a nagy meleg miatt van. Próbálj egy kicsit kikapcsolni, lenyelni a megfelelési kényszered. Lépj ki a burokból, ahova menekültél, ahol el akarod hitetni magaddal, hogy otthonosan érzed magad. Kint mindig zöldebb a fű.

Pixi (11.30.-12.28.)

Vedd elő a kedves éned. Mindenki tudja, hogy imádni való és bájos vagy, nem kell a rideg külső mögé bújnod. Meglátod, ha nyitsz mások felé, sokkal másabb lesz a megítélés rólad, elkezdenek az emberek közeledni feléd és talán a legfontosabb embereket is megtalálod az életedben.

Kappa (12.29.-01.26.)
Buli buli hátán. Kialvatlanság és rengeteg kávé. Nem lesz ez így jó, jobb lenne, ha egy kicsit visszavennél a pörgésből és inkább visszaállnál arra, hogy nyolc órát alszol és nem csak a haverokkal lógsz, hanem felkeresed a barátaidat is, akik talán nem pörögnek annyit, de ismernek téged. Ez sokkal fontosabb.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s