Félidős a tusa!

Idén iskolánk nagyszabású verseny házigazdájaként tündököl, hiszen hozzánk érkezett a Mágustusa, idén a mi bátor tizenhat versenyzőnk méretteti meg tudását a többiekkel, hogy közülük kikerüljön a legjobb, akinek nevét az egész iskola megismerheti.
Az első fordulóra július elején került sor, az erdő mélyén, ahol a tizenhatból öt diák esett ki, név szerint Dolánszky Alex, Fülöp Farkas, Leroy Lasch Gergő és Mary Glotter. Illetve súlyos sérülései miatt feladni kényszerült Aileen Aurora, akinek innen is jobbulást kívánunk! Feladatuk, hogy az eléjük állított “ellenfelet” legyőzve megszerezzék a kulcsot, mely a továbbjutáshoz segíti őket. A feladatok között többek között felbukkant egy véla és egy troll is.
A bajnokok alig egy hét pihenés után ismét útra keltek, ám most nem az iskola egyik pontjáig sétáltak csak a kiadós reggeli után, hanem egészen a Sárkányrezervátumig, ahol az összekeveredett betűket sorba állítva egy tulajdonságát ismerhették meg a sárkánynak, és ha kitalálták, hogy melyik sárkányról van szó, beléphettek egy kapum, ahol az adott sárkány mama példánya várta a versenyzőket, hogy egy kicsit megpörkölje őket. A tizenegy versenyzőhöz tíz telivért párosítottak, két diák Sofia F. Denaro és László Dalma azonos sárkányt kaptak, mert egy hibrid nem lett volna igazságos, így mindketten egy-egy Magyar Mennydörgő ellen mutathatták meg, hogy mit tanultak a felkészülésen. Végül négy lány távozott a bajnokok közül, méghozzá Ginnie Marrywather, László Dalma, Tiffany Elswood, és Vanília Perwinkle. Gratulálunk eddigi szép teljesítményükhöz!

A harmadik forduló épp a lap megjelenéséve egyidőben zajlik, ahol még hét versenyző küzd a döntőbe jutásért, ráadásul a helyszín éppen az Edictum pesti épülete. Hogy ebből mi lesz?

Sok sikert kívánunk a hét versenyzőnek!

Benjamin Lawrence Krise
Bianca Charlotte Shanes
Nagy Bátor Đominic
Sofia Francesca Denaro
Turnman Katalin
Várffy-Zoller Róbert
Yarista Palarn

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s