Megártott a meleg!

Ezúttal is meglepőbbnél meglepőbb dolgokkal találkoztunk a kastélyban és azon túl. Többen ezúttal is alkottak. De kezdjünk is bele!

Ezt a képet a lelkes fotósunk lőtte Kékessy Fédra tanárnőről a Mátra Máguscsárdában. Úgy látszik, hogy valami nyomasztja szegény tanárnő lelkét. Meg nem erősített pletykák szerint mégsem sikerült a párkapcsolata Vécsey professzorral. Vagy csak azon borult ki, hogy nem sikerült a teafű jóslás mintájára kifejlesztenie az eperturmix jóslást?

Tudtátok, hogy Vécsey András professzor ült börtönben? Vajon mit csinálhatott, hogy odazárták? Minden esetre ez a múltból előkerült kép miatt lehet úgy kibukva Kékessy Fédra tanárnő.  Reméljük, emiatt nem megy tönkre a párkapcsolatuk, drukkolunk nekik!

A következő áldozatunk szintén egy tanár, még pedig a Navinések házvezető-helyettese, Markovits István tanár úr. Igazából nem tudjuk, hogy mit ábrázol ez a kép, de nem is szeretnénk megérteni. Talán Barbi kedvéért öltötte magára ezt az édes jelmezt?

Úgy hírlik, hogy Elisabeth Lovelace kisbabát vár! Hogy ha eddig nem hittetek a pletykáknak, akkor itt van ez a Konyhán titokban kattintott fénykép, amin szemmel láthatóan kívánósnak tűnik. A megkérdezett manók szerint csak berontott és nekiállt a pörköltös fazekat tunkolni. Ejnye, hát szabad ilyet, kedves Elisa?

Egy másik mestertanoncról is furcsa kép került napvilágra. Czettner L. Zoé a tusamegnyitó bálon mutatta meg a különleges képességét: képes betuszkolni az öklét a szájába. Háát, gratulálunk!

A Rellonosok a bál után is folytatták a bulizást! Lehet, hogy Várffy-Zoller Róbert túl sok bambit ivott, mert nem tudott uralkodni magán. Egy ismeretlen lány társaságában kapták le, amint közelebbről ismerkedik vele.

Bianca Charlotte Shanesről külföldön készült ez a fotó, amint kedvenc mesefigurájával, Sütiszörnnyel pózol az utcán.

Végül, de nem utolsósorban ilyen, amikor a fotóst fotózzák! Biharszegi Hajnalka Vanessza úgy gondolta, hogy szolidaritást vállal Dolánszky Alexszel, és egy napra kipróbálja,hogy milyen is kerekesszéken innen az élet. Kedves Hajni, ez igazán szép gesztus volt!

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s