Pletykák szárnyán

E hónapban is rengeteg románc alakult ki a kastély falain belül, és kívül. El sem hinnétek, hogy ki, mikor, hol, kivel, és milyen körülmények között. De, hogy eme szomjatok kicsit apadjon, segítek nektek.
Az első párosunk Újvári Yannick, aki a faluban találkozott Katherine Danielle Averey-vel. És elnem bírjátok képzelni, hogy hova rángatta el Yannick a kisasszonyt. A kis tavacskához. Tök véletlenül pont oda, ahol annak idején akkori szerelmét Katherine kimentette a tóból, ahova hősiesen ugrott akkor bele, mert annak idején Yar valami oknál fogva elájult, Gwen meg tett rá magasról, hogy segítsen rajta, így Katherine-nek kellett kihúznia. Vajon felelevenült benne ez az emlék, vagy csak a pillanatnak élt?
De ez még mindig semmi. Fent említett lányka nem csak egy fiút bűvölt a horgára, hanem kettőt. A második szerencsés Gilbert Blythe, eridonos diák. Vele a tetőtérben akadt össze, ahol Katherine elég rellonos jellemvonásait villogtatta. Szerintem pedig nem csak „megleckéztetés” volt ez, hanem több, elvégre is, a gyűlölet, és a szerelem csak egy hajszál által van elválasztva sokszor, talán most is így van, de akkor ez nem jó, mert Katherine-nek választania kéne már végre. Gil, vagy Yannick? Esetleg mindkettő? Ejnye Kath….
Elisabeth Lovelace is tartogatott meglepetéseket. Feltűnt régi szerelme, Ian is, akikről szintén a falak suttogtak nekem. Állítólag Ian nem is emlékszik Lizire, a lány meg kétségbeesetten próbálja emlékeztetni a szép pillanatokra. A fiú tényleg nem emlékszik rá, vagy csak kifogás? Hát én utóbbin sem csodálkoznék, hiszen mégiscsak pasiból van….
A régi pletykák ismételten szárnyra kapnak, vagy ha nem is teljesen azok, de azok szereplői biztos. Janey Forerst-ről, vagyis most már Janey Leroy-ról tudtuk, hogy egy ideje férjhez ment, és azt is, hogy Vincent a szerencsés, talán még arról is volt sejtésünk, vagy akár tudtunk róla, hogy Janey hamarosan babázni fog, azonban ez már nem csak jövőidő, hanem jelen. Igen, jó szívvel, tényleg minden szándék nélkül, innét, a szerkesztőségből is gratulálunk az anyukának, apukának, és a picúrnak.
A falu szélén láttam még egy érdekes párt, akik bocsánatkérések közepette buktak le. Gryllus Matilda, és Chaske Tsosie párosáról van szó, akik az erdő szélén találkoztak össze. Nem akartam zavarni nagyon őket a románcban, így el is ballagtam onnan, de kétség sem fér hozzá, hogy ezek még összejönnek. Vagy már múlt időben kéne róla beszélni?!
Nathaniel, az új diák is megtalálta talán élete szerelmét, méghozzá Ophelia LaFonde személyében. A lány az étteremmel akarta elbűvölni a srácot, talán még főz is neki valami finomat, meg hallgatnak zenét, meg táncolnak, meg romantikusan elvannak, és máris összeboronálódtak. Ezt érdemes lesz még követni, hiszen tartogatnak még meglepetéseket, főleg Oph.
Földesí Kristóf Dominik, és Lorelai K. Riviera, az anno háztársak, és most is háztársak összetalálkoztak. Ennek mindketten nagyon örültek, olyannyira, hogy Kristóf még hálálkodni is nekiállt, és annyira örvendezett, hogy Lorinak könnyen elcsavarhatta a fejét. Végülis, ha azt nézzük, jól ismerik már egymást, egy házban vannak, és voltak is, és még évfolyamtársak is. Csodás kezdet egy életen át tartó szerelemhez.
Körülbelül az első levitás alanyunk is előkerül, méghozzá Keiko Sama személyében. Az elsős lányka nem mást próbált meg ujjai köré csavarni, mint Fandler Ágostont. Eléggé kitárulkoztak egymás elől, beszélgettek a szabadidőről, meg a suliról, és Keikonak eléggé megeredt a nyelve. És közben az is kiderült, hogy mindketten azonos érdeklődési körrel bírnak, ami nem hátrány, ha valakivel együtt jár az ember. Erre valószínűleg ők is rájöttek.
Amira Loveguard és Benjamin Lawrence Krise Siófokon találkozott, ahol Benji elég nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy nem ismeri a mugli szórakozás eszközeit. Mira pedig elég valószínű, hogy segített neki megismerni azt a világot, Benji akármennyire is utálja azt. Vajon miben segített neki még a DÖK elnök prefektuskisasszony?
Ahogy látjátok, ez a hónap sem szűkölködik pletykákban, és eseményekben, itt a nyár, a tusa, meg még ezernyi más dolog, ami előrelendítette egyes emberek életét, van, akiét többszörösen is.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s