Új HVH-nak áll a világ I.

Egy interjúsorozat első darabkáját pillanthatod most meg kedves Olvasó. Visszatértem alkalmából újra belevetettem magam a faggatózásba, és a kutakodásba, na meg az idegesítésbe. Az új HVH-kat vettem górcső alá, és az elkövetkező pár Edictumban róluk olvashatsz egy kicsit.
Első áldozatom nem más volt, mint a Rellon ház becses, vagy inkább becstelen, jóképű és félelmetes HVH-ja, Seren E. Weaver. Én kérdeztem, Ő pedig serényen válaszolt, és néhány személyes dologra is fény derült.


Mi vezetett ahhoz, hogy jelentkezz HVH-nak?
Átmeneti őrület. Ésszerű indokot nem igazán látok rá, miért jelentkezne bárki HVH-nak, vagy akár HV-nak.

Volt aki nagyon nyüstölt, hogy jelentkezz erre a posztra? Vagy teljes mértékben saját indíttatásból tetted?
Nyüstölni nem nyüstölt senki, de amikor felvetettem a lehetőséget Alexának, említette, hogy jól esne neki, ha látná a nevem a jelentkezők között, plusz elég sok rellonos biztatott.

Bugyuta kérdés, de miért pont a zöldek vonzottak ennyire? Akkor az összes ház HVH posztja szabad volt, és te mégis hozzájuk jelentkeztél.
Hát, tényleg elég egyértelmű a válasz, lévén rellonos voltam és vagyok. Fel sem merült bennem, hogy más házba jelentkezzek. Azokat a típusproblémákat, amikkel egy rellonos fordul hozzám tudom kezelni – lásd: véletlenül felvagdalta egy elsős mellkasát és éppen elvérzik, most mit csináljon (true story) -, de ha valaki mondjuk egy eltűnt tengerimalac megkeresését szeretné tőlem, eléggé meg lennék lőve.

Tudsz még ilyen érdekes eseteket mesélni? Gondolom sok olvasót érdekelne, hogy mi történik a rellon háza táján.
Az hadititok *elhúzza a száját*. A klubhelyiség falát és szőnyegét gyakran kell tisztítani, ezt elárulom, és nem azért, mert ráömlött a kakaó.

Milyen dolgokat varrt Alexa a nyakadba most, hogy HVH lettél?
Ez a nyakbavarrás nem túl megfelelő kifejezés, mert eléggé önkéntes alapon működik a feladatmegosztás, de többnyire inkább az éjszakai problémaelhárító szerepét töltöm be, vagyis ha valaki a saját fejére robbantotta a hálószobája plafonját, akkor hozzám rohan segítségért. Többnyire egyébként megosztjuk a feladatokat, vagyis mindketten foglalkozunk a prefektusokkal is, a ház rendben tartásával, és hogy ne legyen olyan sok kihágás.

Milyen viszonyt ápolsz a rellonos diákokkal? Kedvelnek téged? A kis elsősök nincsenek belezúgva a helyes kisfőnökbe?
Szerintem meglehetősen jó viszonyban vagyok velük, és mivel akkor is rendszeresen bejártam a házba, amikor már nem voltam diák, megszokták a jelenlétem és nem igazán hallottam kifogásokat, miután HVH lettem. Nos persze az is lehet, hogy csak nem kötik az orromra. A kis elsősök pedig remélhetőleg inkább a prefektusokat szúrják ki csodálatuk célpontjává, nem pedig engem.

Az elmondottak alapján úgy érzem, hogy nem bántad meg ezt a döntést. Jól sejtem?
Nem mindig örülök neki, hogy HVH vagyok, de nagyobb arányban van az az időszak, amikor igen, úgyhogy valóban nem bántam meg. Egyébként sem vagyok az a típus, aki utólag mérlegeli a döntéseit, annak már nincs sok értelme.

Sok lányt érdekelne, hogy van-e valaki a láthatáron, akitől a szíved hevesebben kezd verni, a gyomrodban pillangók repkednek, és rózsaszínbe látod a világot, ha vele vagy?
Ja, a kávém.

Régebb óta tart a kapcsolat, vagy még csak ismerkedtek egymással? xD
Már legalább tíz éve, de az első alkalom ma is élénken él bennem, mintha csak tegnap lett volna. XD

Ezek szerint komoly a kapcsolat. Hosszú távra terveztek?
Amíg a halál el nem választ.

Úgy érzem, hogy másnak esélye sincs nálad. Ezt sokan bizonyára szomorúan fogják olvasni. Nos köszönöm szépen az válaszokat! Üzennél valamit a házad diákjainak így zárásként?
Egymást legyilkolni csak előzetes engedéllyel lehet. Ja, és a vámpírt etetni tilos. XD

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s