Dr who válaszol

Kedves Dr. Who!

Nem is tudom, hol kezdjem. Van egy fiú, aki tetszik. Amikor vele vagyok, akkor folyton jó kedvem van, furcsa humora van, de én értem, és szeretem is a vicceit. Órákig tudunk beszélgetni anélkül, hogy bármelyikünknek is feltűnjön az idő múlása. A probléma csak az, hogy ő a legjobb barátnőm pasija és nem tudom, hogy mit tegyek. Ez nagyon kellemetlen. El kéne neki mondanom? Vagy csináljak úgy, mintha nem történne semmi? Ha az utóbbi lenne, akkor viszont érzem, hogy belehalok.

Barátnőmédeszeretem

Kedves Barátnőmédeszeretem!

Ez bizony nagyon nehéz helyzet, ahol döntened kell. Az egyik az, hogy elé állsz és elmondod mi a szitu. Lehet, hogy kétértelműnek vélsz néhány jelet, amit ő nem is úgy gondol, lehet azonban, hogy ő is úgy gondolja, ahogy te, csak fél bevallani. Ezek után jön a keményebb dió, odaállni a barátnőd elé, akit mindenképpen ér valamilyen csapás. Jobb lenne, ha tőled tudná meg és nem mástól, hogy mi a helyzet, mert úgy mégiscsak fair.
A másik lehetőség, hogy ignorálod a srácot, elkezded kerülni, kevesebbet vele lenni. Ne űzd ki teljesen, mert az elég fura lenne, csak légy egy kicsit távolságtartóbb és akkor talán lassan elmúlik ez az érzés. Van az anyukámnak egy bájitala, amitől nem leszel szerelmes többé, de az elég drasztikus lenne, és elég fiatal vagy még, a pasik meg jönnek-mennek, inkább kényeztesd magad egy kis csokival, az mindenen segít. Wink

Kedves Dr. Who!

Teljesen ráparáztam a vizsgákra. Nagyon sok pontot gyűjtöttem az idén, a házunk is nagyon jól áll, én mégis úgy érzem, hogy semmit sem tudok. Sok szorgalmit írtam, minden tantárgyam fel van véve és nem tudom, hogy mitől félek jobban, az elmélettől vagy a gyakorlattól. Ha a vizsgákra gondolok, elkezd görcsölni a hasam és mintha jobban hullana a hajam, és a szemem is elkezdett rángani. Nem tudom mi történik velem, de már a programjaimat is inkább lemondom. Segíts kérlek!

Kékpara

Kedves Kékpara!

Ne parázz! Gondolom Levitás vagy és jesszus, amennyit ti idén szorgalmiztatok, simán el kéne törölni a vizsgáitokat. Én szereztem talán harminc pontot, ti meg fejenként legalább háromszázat. Tudom, hogy most para van,de menni fog az. Jó tanács. A vizsga előtti napon ne tanulj, sem azt, sem más tárgyat. Két vizsgád között legalább egy nap teljen el, egy nap ne vizsgázz kettőnél többől. A vizsga előtt egyél csokit, mert boldoggá tesz és szőlőcukrot, mert okossá varázsol. Vidd magaddal a kabaládat, sokat tud segíteni. Ne igyál szénsavasat és kerüld a puffasztó kajákat. Bájitaltanra pedig semmiképp se menj üres gyomorral és túl se edd magad, mert csúnya eredménye lesz! Majd mesélj, hogy milyen lett! Szurkolok neked! Kiss

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s