Javaslatok a hónapra

Réem (01.27.-02.23.) – A szerencsés zseni
Úgy érzed, hogy most maga vagy a tökéletesség, hogy egyszerűen minden összejöhet, amire csak rágondolsz. Meglepő dolgok történnek körülötted, de még ezek is nagyon jól jönnek ki, mintha most tényleg minden a te malmodra hajtaná azt a bizonyos vizet.

Tebó (02.24.-03.14.) – A visszatérő
Eddig mintha egy másik világba jártál volna és most kezdenél visszatévedni a valóságba. Ez nem épp a legjobb időpont volt arra, hogy kiszakadj innen, hiszen a vizsgaidőszak elkezdődött és most érdemes lenne odafigyelni mindenre, hogy sikeresen teljesítsd a tanévet.

Sellő (03.15.-04.11.) – A reménykedő
Most mindent elhiszel, mindenben látod a lehetőséget, de tenned is kéne valamit azért, hogy tovább lépj a lehetőségekben, hiszen ha mindig csak reménykedsz és elvárod, hogy a sült augurey a szádba repüljön, abból nem lesz semmi. Gyerünk! Cselekedj!

Puffskein (04.12.-05.09.) – A nagy átváltozó
Nem lehet rád ismerni, a csillag pozitív szülöttei negatív szemlélettel állnak a hónap elé, míg a negatívak hirtelen pozitív véleménnyel lesznek mindenről. Figyelj oda a változásra, mert megijesztheted barátaidat vele és még a végén azt hiszik, hogy valami hatalmas baj történt veled.

Kentaur (05.10.-06.09.)  – A megfontolt
Mindent kétszer gondolsz át, ami nagyon helyes, hiszen az utóbbi időben nagyon szertelen voltál. Most végre kezdesz visszaállni, csak vigyázz arra, hogy ne csapj át a másik végletbe és ne kezdj el olyan lenni, mint egy kockázatot be nem vállaló, minden kalandot elkerülő, unalmas alak.

Augurey (06.10.-07.08.) – A vidám
Most semmi sem szegheti a kedved. Maga vagy a jókedv, az öröm, a pozitív energiák forrása. Imádod, hogy nincsen gondod, nincs semmi problémád, egyszerűen még álmodban is nevetsz. Őrizd meg ezt a jó tulajdonságodat, hiszen bármikor elronthatják a közérzeted és akkor szükséged lesz sok pozitív energiára.

Jarwey (07.09.-08.05.) – A romantikus
Elcsavarták a fejed, és te nem látsz jelenleg a rózsaszín ködtől, ha ez még nem történt meg, akkor légy nyitott, mert a hónapban erre nagyon nagy esélyed nyílik. Csak vigyázz, ne kösse le minden idődet a romantika, mert ha így jársz el, akkor bizony a végén elkerülnek a barátaid. Mi a fontosabb? Nem árt mérlegelni.

Crup (08.06-09.02.) – A magányos
Úgy érzed, hogy most mindenki elkerül. Senkivel sem találod meg a közös hangot, senki sem ért meg, senkivel sem tudod megbeszélni a problémáidat. Próbálj egy kicsit nyitottabb lenni. Nyeld le a rossz érzéseidet, légy megértőbb és állj úgy a barátaidhoz, ahogy eddig. Akkor ők is sokkal nyitottabbak lesznek majd és gyorsabban áthidalhatod ezt az időszakot, mint hinnéd.

Fwooper (09.03.-10.03.) – A különc
Mintha nem tartoznál ide, hanem egy másik világ követe lennél. Sok új dolgot fedezel fel egészen hétköznapi apróságokban is. Vigyázz, az új felfedezések nem mindig pozitívak! Azonban, ha jól kezeled a helyzeteket még a leglehetetlenebből is győztesen jöhetsz ki.

Kákalag (10.04.-11.02.) – A haszonleső
Mindig azt nézed, hogy hol tudnál összeszedni néhány potya pontot, hol tudsz úgy láb alatt lenni, hogy te gyere ki belőle jól. Azonban jobb lenne, ha vigyáznál ezzel, nem mindig jön ki jól, ha megjegyzik az arcodat és azokat a dolgokat, amiket cselekszel.

Moke (11.03.-11.29.) – A lusta
Jobb lenne, ha megmozdulnál egy kicsit. Igen, lassan itt van a szünet, de most még munka van, itt lenne az ideje, ha cselekednél. Nem kell megerőltetned magad, de egy kicsivel több részvét a ház dolgaiban vagy a baráti társaságban még pozitívan is visszaüthet.

Pixi (11.30.-12.28.) – A szemtelen
Nem tudsz viselkedni, olyan vagy, mintha a káosz megtestesítője lennél, nem tiszteled se a tanáraidat, se a barátaidat, mintha valami nagyon nagy probléma lenne és hirtelen te lennél a világ közepe, Jobb lenne, ha egy kicsit visszavennél most.

Kappa (12.29.-01.26.) – Az elveszett
Mintha egy idegen lennél, aki nem tudja, hogy hol is van, mit is jelent a világunk. Mindenre rácsodálkozol, mindent új élményként könyvelsz el. Jobb lenne, ha most nem sokat használnád a pálcádat, mert még a végén balul sülhet el a dolog.

Hozzászólás